Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Eίχαν κρησφύγετο και στο Αγρίνιο “οι ληστές με τις βαριοπούλες”

Eίχαν κρησφύγετο και στο Αγρίνιο “οι ληστές με τις βαριοπούλες”

H περιβόητη σπείρα των σκληρών κακοποιών που εξαρθρώθηκε πρόσφατα, είχε νοικιάσει διαμέρισμα σε πολυκατοικία του Αγρινίου, κοντά στο Πανεπιστήμιο

H σπείρα όπως έχει προκύψει μέχρι τώρα, έχει διαπράξει την τελευταία διετία δεκάδες ληστείες και κλοπές με λεία άνω των δυο εκατομμυρίων ευρώ, ενώ μέλη της δεν δίστασαν να πυροβολήσουν και κατά αστυνομικών.

Στο πλαίσιο της δράσης τους, είχαν νοικιάσει και διαμερίσματα σε διάφορες περιοχές της χώρας, όπου έκρυβαν τον εξοπλισμό τους (οπλισμό, βαριοπούλες, φιάλες οξυγόνου, κράνη, είδη ρουχισμού, κλεμμένα οχήματα κλπ)

Όπως προέκυψε από τις έρευνες που ενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ένα από τα διαμερίσματα που χρησιμοποιούσε η σπείρα, είχε νοικιαστεί και στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα , σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, σε πολυκατοικία, κοντά στο πανεπιστήμιο.

Στο διαμέρισμα, όπως γράφει το agriniopress.gr έγιναν έρευνες χθες από αστυνομικούς και δεν έχει βρεθεί οπλισμός, αλλά διάφορα αντικείμενα που χρησιμοποιούσαν οι ληστές για την δράση τους. Το διαμέρισμα ανακαλύφθηκε, μετά από ομολογία ενός από τους συλληφθέντες και έχει ερευνηθεί εξονυχιστικά από την Αστυνομία.

Πιθανότατα να έχει χρησιμοποιηθεί ως ορμητήριο των ληστών στις επιδρομές τους στην περιοχή και συγκεκριμένα τόσο στην ληστεία που έγινε στην Εθνική Τράπεζα στο Αγρίνιο τον Οκτώβριο του 2010, όπως και στις ληστείες που έγιναν στην Πρέβεζα και την Λευκάδα , ενώ διαμέρισμα η σπείρα είχε νοικιάσει και στην Πάτρα.
Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Διαβάστε επίσης:

Εξαρθρώθηκε η συμμορία των «ληστών με τις βαριοπούλες»

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε