Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Είχαν ρημάξει καταστήματα με ειδική “πατέντα” – ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ astynomia.gr
ΦΩΤΟ astynomia.gr

Τρία άτομα, ένας άνδρας και δύο γυναίκες συνελήφθησαν ως μέλη σπείρας που έκλεβε ρούχα και παπούτσια απο εμπορικά καταστήματα.

Οι τρεις δράστες, ένας άνδρας 42 χρόνων και δύο γυναίκες 25 και 24 ετών, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθησαν μέσα σε κατάστημα στην οδό Ερμού στο κέντρο της Αθήνας, αφού προηγουμένως είχαν κλέψει διάφορα ρούχα και αξεσουάρ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, για να μην γίνουν αντιληπτοί μάλιστα είχαν μαζί τους ειδικά διαμορφωμένες τσάντες με αυτοσχέδια επένδυση αλουμινίου, που εξουδετέρωνε τα αντικλεπτικά συστήματα του καταστήματος. 
 
Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, η σπείρα έκλεβε συστηματικά από διάφορα καταστήματα του κέντρου της Αθήνας ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Τα κλεμμένα παρέδιδαν σε συνεργούς τους, οι οποίοι τα προωθούσαν στην Αλβανία με σκοπό την μεταπώλησή τους.

Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολλά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από τουλάχιστον 20 διαφορετικά καταστήματα του κέντρου, τα οποία ήταν ακόμα με τα καρτελάκια καθώς και τα αντικλεπτικά συστήματα των καταστημάτων.

 Η συνολική αξία των αντικειμένων που βρέθηκαν στην κατοχή τους, ανέρχεται στις 7.000 ευρώ.

Επίσης, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα 4 κινητά τηλέφωνα και ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Διαβάστε

Διαρρήκτες “ψιλικατζήδες” και με… διακριτικότητα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε