Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Είχαν υπογράψει συμβόλαιο θανάτου για τον 37χρονο-Μαφιόζικη η εκτέλεση στο Π. Φάληρο

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Έκλεισαν ραντεβού στον άτυχο άνδρα και τον πυροβόλησαν έξι φορές μπροστά στα μάτια δεκάδων θαμώνων της καφετέριας.

Όπως είπαν οι τουλάχιστον 15 θαμώνες της γνωστής καφετέριας στην οδό Αχιλλέως ο άτυχος άνδρας είχε πάει στην καφετέρια λίγο πριν τις επτά χθες το απόγευμα.

Ήταν μόνος, κάθισε σε ένα από τα εξωτερικά τραπέζια και φαινόταν να περιμένει κάποιον.

Κανείς δεν έδωσε σημασία στη μηχανή που πάρκαρε μπροστά στο καφέ. Είδαν τον συνοδηγό να κατεβαίνει, να πλησιάζει τον άτυχο άνδρα.

Όπως είπαν οι θαμώνες στους αστυνομικούς ο εκτελεστής δεν είπε ούτε λέξη. Στάθηκε μπροστά στον 37χρονο έβγαλε ένα πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί, άδειασε κυριολεκτικά το όπλο πάνω στο θύμα.

Στην καφετέρια προκλήθηκε πανικός, οι δυο δολοφόνοι τον εκμεταλλεύτηκαν, ο εκτελεστής επέστρεψε στη μηχανή και ο συνεργός του άνοιξε το γκάζι και εξαφανίστηκαν…

Οι περιγραφές των θαμώνων σοκάρουν. Περιγράφουν ένα μαφιόζικο, ένα “επαγγελματικό” χτύπημα.

Το ίδιο δείχνουν και τα στοιχεία.

Λίγα μέτρα μακρυά οι αστυνομικοί που απέκλεισαν αμέσως την περιοχή εντόπισαν κάτω από ένα αυτοκίνητο τόσο το πιστόλι του εκτελεστή όσο και ένα υποπολυβόλο τύπου Καλάσνικοφ το οποίο, όπως όλα δείχνουν, κρατούσε ο συνεργός και οδηγός της μηχανής για… ενισχύσεις, αν κάτι πάει στραβά.

Οι αστυνομικοί λίγο αργότερα ανακάλυψαν και τη μοτοσικλέτα των δύο δραστών. Είχε κλαπεί στις 4 Οκτωβρίου απ’ την ίδια περιοχή.

Η κλοπή της μοτοσικλέτας, το γεγονός ότι ο εκτελεστής πλησίασε σε κοντινή απόσταση το θύμα, επέλεξε πιστόλι, ενώ ο συνεργός του κρατούσε υποπολυβόλο για μεγαλύτερη δύναμη πυρός αν χρειαζόταν, δείχνουν “επαγγελματίες”.

Εκτελεστές που αναλαμβάνουν “συμβόλαια θανάτου”. Προς αυτή την κατεύθυνση οδηγεί και το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκαν “καθαρά” όπλα ανατολικού τύπου που “κυκλοφορούν” στην αγορά.

Παραμένει ωστόσο αναπάντητο το βασικό ερώτημα. Γιατί και ποιος υπέγραψε “συμβόλαιο θανάτου” εναντίον του 37χρονου.

Οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν ακόμη ούτε κάποιον συγγενή του, αλλά ούτε και κάποιον γνωστό του.
Έρευνες εκτός από το Π. Φάληρο γίνονται και στον Πύργο απ’ όπου κατάγεται ο 37χρονος.

Οι αστυνομικοί μιλούν έναν τρόπο εκτέλεσης που κρύβει και πολύ μίσος. Σε αυτές τις περιπτώσεις λένε έμπειροι αξιωματικοί τα κίνητρα είναι είτε προσωπικά, είτε οικονομικά.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε