Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Είχε αποπλανήσει 16 αγόρια – Συνελήφθη μετά από καταγγελία μητέρας

Αποπλάνησε 13χρονο και άλλα 15 παιδιά δίνοντας τους δώρα. Η καταγγελία μητέρας που ανακάλυψε το μυστικό του παιδιού της, οδήγησε στη σύλληψη του.

Ο άνδρας συνελήφθη στην περιοχή της Τούμπας Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα. Στα τέλη Μαίου μία 39χρονη γυναίκα προσέφυγε στην Ασφάλεια όπου κατήγγειλε ότι ότι τον Ιανουάριο του 2009 ο άνδρας είχε παρασύρει το παιδί της στο σπίτι του όπου ασέλγησε πάνω του. Το παιδί ήταν τότε 13 χρόνων και το δελέασε προσφέροντας του δώρα.

Η μητέρα ανακάλυψε τι συνέβαινε στο γιο της στις αρχές Μαίου όταν αντιλήφθηκε ηλεκτρονική και τηλεφωνική επικοινωνία του παιδιού με τον 37χρονο.

Ακολουθώντας τα ίχνη από τον υπλογιστή και μετά από αστυνομική έρευνα, ο 37χρονος συνελήφθη. Αυτή τη φορά δελέασαν οι αρχές τον άνδρα, ο οποίος είχε έρθει στο σημείο για να συναντήσει ξανά το παιδί. Σε έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, στο οποίο υπήρχαν αποθηκευμένες φωτογραφίες με περιεχόμενο πορνογραφίας ανηλίκων.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι, από το έτος 2000, προσέγγιζε είτε διαδικτυακά είτε με φυσική παρουσία σε στέκια που συχνάζουν ανήλικοι, νεαρούς 13 έως 17 ετών. Σύμφωνα με ομολογία του ίδιου είχε ασελγήσει σε 15 παιδιά.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε