Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Έκαναν… πάρτι οι ληστές

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Ηλικιωμένοι άνθρωποι, πρακτορεία ΠΡΟΠΟ ως και ένα μανάβικο μπήκαν στο στόχαστρο των δραστών

Επτά ληστείες έγιναν χθες σε όλη την Αθήνα. Οι δράστες “του δρόμου” προτιμούν ηλικιωμένους και ειδικά γυναίκες και το απέδειξαν και το τελευταίο 24ωρο.

Πρώτο θύμα μια 80χρονη στο Μενίδι όπου δυο ληστές της επιτέθηκαν στη μέση του δρόμου και της άρπαξαν την τσάντα. Λίγο αργότερα θύμα έπεφτε μια 76χρονη στα Λιόσια, μπήκε στο στόχαστρο ενός νεαρού λόγω… χρυσής αλυσίδας. Και στην Αγία Παρασκευή το θύμα ήταν γυναίκα. Ένας άνδρας πέρασε δίπλα σε μια 69χρονη και της άρπαξε την τσάντα.

Την ίδια τύχη είχε όμως και ένας 49χρονος άνδρας στον Κολωνό, οι τρεις δράστες τον απείλησαν και του άρπαξαν 300 ευρώ και το ρολόι.

Λίγο αργότερα στο στόχαστρο μπήκαν τα καταστήματα. Πρώτα στην οδό Λένορμαν στον Κολωνό, όπου τρια άτομα μπήκαν σε μανάβικο και άρπαξαν απ’ τον 47χρονο ιδιοκτήτη όσα χρήματα ε’ιχε στο ταμείο. Σειρά πήρε μετά ένα μίνι μάρκετ στη

Ζήνωνος κάτω απ’ την Ομόνοια όπου δυο ληστές άρπαξαν 200 ευρώ από τον ιδιοκτήτη από το Μπαγκλαντές, ενώ λίγο αργότερα στην ίδια θέση βρέθηκε και η ιδιοκτήτρια ενός πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στα Βριλήσσια, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με το μαχαίρι ενός δράστη.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε