Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Έκανε πέντε διαρρήξεις σε μια μέρα!

Έκανε πέντε διαρρήξεις σε μια μέρα!

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε καταστήματα διέρρηξε ένας 27χρονος Ηρακλειώτης, την Παρασκευή, ανήμερα των Θεοφανείων.

Ο υπερδραστήριος διαρρήκτης όμως δεν μπόρεσε να συνεχίσει την αγαπημένη του «συνήθεια» καθώς το πρωί του Σαββάτου αστυνομικοί του Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω, ενώ είχε ανοίξει ένα σουβλατζίδικο.

Ο 27χρονος, έγινε τσακωτός μέσα στο μαγαζί, ιδιοκτησίας ενός 54χρονου. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το ποσό των 40 ευρώ καθώς και δύο κατσαβίδια, ένα σκερπάνι και τρεις φακοί, ως διαρρηκτικά εργαλεία.

Από την ενεργούμενη προανάκριση της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 27χρονος χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο, δηλαδή διάρρηξη εισόδου ή παραθύρου με τη χρήση διαρρηκτικών εργαλείων που έφερε, το βράδυ της Παρασκευής είχε διαρρήξει

– ένα ζαχαροπλαστείο, από το οποίο αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ ενώ προξένησε φθορές στην είσοδο αξίας 300 ευρώ.

– ένα καφενείο από όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ καθώς και έναν φακό αξίας 10 ευρώ, ο οποίος βρέθηκε στην κατοχή του δράστη και τον οποίο αναγνώρισε η ιδιοκτήτρια και της αποδόθηκε, ενώ προκάλεσε φθορές στην είσοδο ύψους 100 ευρώ.

Παράλληλα προκάλεσε φθορές στο παράθυρο ενός καταστήματος με λευκά είδη χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι ενώ παραβίασε και μια καφετέρια φεύγοντας και πάλι με άδεια χέρια.

Τέλος προσπάθησε να διαρρήξει και το σουβλατζίδικο στο οποίο επ’ αυτοφώρω συνελήφθη.

Ο νεαρός θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε