Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Έκανε τον ιδιοκτήτη διαμερίσματος και εξαπατούσε υποψήφιους ενοικιαστές! Τουλάχιστον 20 τα θύματά του!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο 57χρονος επιστράτευσε ολόκληρο κόλπο για να παίρνει χρήματα από πολίτες, οι οποίοι έτυχε να ψάχνουν σπίτι για να νοικιάσουν και… να πέσουν στα νύχια του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τουλάχιστον 20 ιδιοκτήτες πίστεψαν το παραμύθι του και του έδωσαν χρήματα για διαμερίσματα σε διαφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας

Ο 57χρονος συνελήφθη, χθες το πρωό στο πλαίσιου του αυτοφώρου, διότι στις 11-06-2012 στην περιοχή της Χαριλάου, προσποιούμενος τον ιδιοκτήτη διαμερίσματος – το οποίο ανήκει στην πραγματικότητα σε έναν 81χρονο-  συμφώνησε την ενοικίαση του, με έναν 46χρονο, παίρνοντάς του 400 ευρώ ως εγγύηση!

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 57χρονος, παρουσιάζονταν σε ιδιοκτήτες διαμερισμάτων ως υποψήφιος ενοικιαστής, τα οποία και ενοικίαζε, χωρίς ωστόσο να πληρώνει την απαιτούμενη χρηματική εγγύηση.

Στη συνέχεια, προσποιούμενος τον ιδιοκτήτη των παραπάνω διαμερισμάτων, έπαιρνε χρηματικά ποσά – μισθώματα από πολίτες που έβρισκε ο ίδιος και ενδιαφέρονταν να ενοικιάσουν τα διαμερίσματα.

Συγκεκριμένα, εξακριβώθηκε ότι ο 57χρονος κατά το τελευταίο χρόνο εξαπάτησε με την μέθοδο αυτή, 20 πολίτες σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, παίρνοντάς τους συνολικά 4.860 ευρώ!

Θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμα:

Χάος στις εφορίες της Θεσσαλονίκης – Επιστρέφουν τα μπλοκάκια για να μην πληρώσουν φόρο

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε