Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκαψαν το νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Σ.Ρουβάς

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Μάνατζερ από καλλιτέχνη που τραγουδούσε στο S Club μίλησε στο NewsIt!

Ο ίδιος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους: ” Οι ζημιές είναι τόσο σοβαρές που δεν νομίζω να λειτουργήσει μετά το Πάσχα. Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση. Η παραγωγή γενικά πήγαινε πάρα πολύ καλά. Εμείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος έχει και μετοχές στο μαγαζί. Από αυτόν  πληρωνόμασταν και τα λεφτά τα παίρναμε επί τόπου. Οι άλλοι δύο επιχειρηματίες χρωστούσαν παντού, συγκεκριμένα ο Μαριέτης και ο Δημητρίου. Λογικά πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Εμείς ευτυχώς σώσαμε τα πράγματά μας επειδή τα είχαμε στον κάτω χώρο, στο “Edo” στο οποίο δεν έγιναν ζημιές.”
 

 
Ακούγεται πως μετά το Πάσχα θα ανοίξει ξανά το S Club προκειμένου να επισκευαστούν οι ζημιές που φτάνουν στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Είναι ξεκάθαρο πλέον πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Δυο άτομα εισέβαλαν στο νυχτερινό κέντρο και αφού χτύπησαν τον φύλακα με την λαβή ενός πιστολιού, έβαλαν φωτιά στην πίστα! Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν με μηχανή. Η πυροσβεστική βρήκε δυο μπιτόνια.

‘Ολα έγιναν γύρω στις 07:10 το πρωί στο ισόγειο του νυχτερινού κέντρου EDO και S Club πρώην Club 22 και Λα Μαμούνια, στην αρχή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Μετά από μία ώρα οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά. Στην κατάσβεση πήραν μέρος 12 οχήματα και 40 πυροσβέστες.

Ο Σάκης Ρουβάς είναι σοκαρισμένος από το γεγονός και σε δήλωσή του είπε πως λυπάται για τις οικογένειες που θα μείνου χωρίς δουλειά. Περίπου 400 άτομα δούλευαν στο συγκεκριμένο νυχτερινό μαγαζί.

Βρέθηκε και βίντεο από τη στιγμή της εισβολής των ατόμων που χτύπησαν τον φύλακα του μαγαζιού. Ίσως φαίνονται και τα πρόσωπά τους.

ΩΡΑ 07:45 Οι πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά

Το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς υπέστη σοβαρές ζημιές. Μάλιστα είχε ανακαινιστεί πριν από λίγους μήνες. 

Στην περιοχή επικράτησε κυκλοφοριακό χάος αφού βρίσκεται στην αρχή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και της Καλλιρόης και είναι ακριβώς στην ώρα του πρωινού μποτιλιαρίσματος.  

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε