Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Εκείνες στο “απόσπασμα”, εκείνοι άφαντοι – Ψάχνουν τους προαγωγούς, «ψάχνονται» οι πελάτες των οροθετικών ιερόδουλων

Εκείνες στο “απόσπασμα”, εκείνοι άφαντοι – Ψάχνουν τους προαγωγούς, «ψάχνονται» οι πελάτες των οροθετικών ιερόδουλων

Ακόμη 11 γυναίκες που αναγκάστηκαν να πουλήσουν το κορμί τους για να ζήσουν, οδηγήθηκαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής στον εισαγγελέα.

Πρόκειται για γυναίκες που έχουν βρεθεί θετικές στον ιό HIV και αντιμετωπίζουν την κατηγορία της βαριάς ασκούμενης σωματικής βλάβης, τετελεσμένης και σε απόπειρα.
Τους τελευταίους εννέα μήνες, από τους ελέγχους του ΚΕΕΛΠΝΟ, έχουν εντοπιστεί συνολικά 85 γυναίκες μολυσμένες με AIDS. Από τη «σκούπα» των τελευταίων (προεκλογικών) ημερών, οι ιερόδουλες με AIDS είναι 17.

Και ενώ εκείνες διαπομπεύονται (μαζί τους και η χώρα από τα ξένα ΜΜΕ), με τις φωτογραφίες να δίνονται στη δημοσιότητα από την αστυνομία και μετά από εισαγγελική διάταξη, εκείνοι που τις ανάγκαζαν να κάνουν πεζοδρόμιο και να δέχονται να κάνουν σεξ χωρίς προφυλακτικό, οι προαγωγοί τους, είναι άφαντοι. Έχουν εξαφανιστεί από τις πιάτσες, φοβούμενοι τη σύλληψη.

Όσο για τους πελάτες; Όσοι είδαν στις τηλεοράσεις, τις εφημερίδες ή το διαδίκτυο τις φωτογραφίες των γυναικών αυτών, τρομοκρατούνται. Και τηλεφωνούν κατά χιλιάδες στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Τα τηλεφωνήματα έχουν πια ξεπεράσει τις 4.000!

Είναι τα… «γαϊδούρια» (κατά δήλωση του υπουργού Υγείας) που αγνόησαν τα πάντα και αποφάσισαν να μη χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό. Είναι οι πολίτες πέραν πάσης υποψίας, που ζητούσαν τον ελεύθερο, αγοραίο έρωτα και δε σκέφτηκαν, όχι τη δική τους υγεία, αλλά της γυναίκας ή των παιδιών τους.

Ο τρόμος και φόβος, βέβαια, έχει πιάσει τους πάντες κατόπιν… εορτής. «Δεν προλαβαίνουμε να εξετάζουμε. Μέχρι και μια μητέρα ήρθε, που υποπτεύεται ότι ο γιος της πήγε με μια απ’ αυτές τις γυναίκες», δήλωσε στον Ελεύθερο Τύπο εργαζόμενος σε κινητή μονάδα του ΚΕΕΛΠΝΟ!

Σύμφωνα με τον Αθ. Κοντό, γιατρό του ΚΕΕΛΠΝΟ στο Λαϊκό νοσοκομείο, πλέον 6-7 άτομα ζητούν καθημερινά εξέταση για AIDS ενώ πριν ξεσπάσει η υπόθεση πήγαιναν για εξέταση 2-3 τη βδομάδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Aids: Ο πόλεμος της φωτoγραφίας! Μάχη για τη δημοσιοποίηση των προσώπων των ιερόδουλων

Aids: Ποια είναι τα πρώτα συμπτώματα!

Αυτές είναι οι νέες 5 ιερόδουλες που σκορπούσαν το AIDS στις πιάτσες – Πάνω από 4.000 όσοι είχαν σεξουαλική επαφή μαζί τους

Νεα στοιχεία σοκ: Υπ.Υγείας: 85 οι ιερόδουλες με AIDS σε 1180 αιμοληψίες!

1.500% αυξήθηκε η πορνεία σε ένα χρόνο στην Ελλάδα – 1 δις ευρώ ο ετήσιος τζίρος

Aids: Οι “κουστουμάτοι” πελάτες της πιάτσας και τα 3500 τηλεφωνήματα στο ΚΕΕΛΠΝΟ!

Παντρεμένοι οι περισσότεροι απ’ όσους “πήγαν” με τις οροθετικές ιερόδουλες – Πάνω από 3000 τα τηλεφωνήματα στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Πανικός στις “πιάτσες” της Αθηνάς – Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από την εκπομπή του Ν.Ευαγγελάτου

Ο εφιάλτης στο δρόμο με το …Aids – Στοιχεία σοκ: “Oι οίκοι ανοχής ήταν γεμάτοι παιδιά”!

AIDS: Μάθετε τα πάντα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε