Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Έκλεψαν χάλκινο άγαλμα από πλατεία στο Πέραμα

Ένα χάλκινο μνημείο από την κεντρική πλατεία Πόντου στο Πέραμα έκλεψαν σήμερα άγνωστοι. Οι δράστες πήραν όλο το μνημείο που απεικονίζει τον Πόντιο αντάρτη και ζύγιζε τουλάχιστον 120 κιλά.

Ενα χάλκινο μνημείο από κεντρική πλατεία έκλεψαν άγνωστοι στο Πέραμα. Το μνημείο βρισκόταν στην πλατεία Πόντου και ήταν κατασκευασμένο από Χαλκό.

Όπως εκτιμούν μέλη του συλλόγου, οι δράστες πήραν το μνημείο που απεικονίζει τον Πόντιο αντάρτη και ζύγιζε τουλάχιστον 120 κιλά για να το λιώσουν σε χυτήριο καθώς ο χαλκός είναι πολύ ακριβώς.

Οι κάτοικοι της περιοχής και τα μέλη του συλλόγου είπαν πως δίνουν χρήματα σε όσους το πήραν για να το επιστρέψουν και δεν χρειάζεται να μάθουν καν ποιοι είναι αφού για αυτούς το συγκεκριμένο άγαλμα έχει συναισθηματική αξία. Οι λήστες σύμφωνα με πληροφορίες θέλουν να το πουλήσουν 250 ευρώ ενώ οι κάτοικοι τους δίνουν 400 για να το επιστρέψουν.

Τους τελευταίους μήνες αρκετές είναι οι ληστείες σε καλώδια της ΔΕΗ τα οποία έχουν χαλκό και οι δράστες τα κλέβουν για να τα πουλήσουν πολύ ακριβά.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε