Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Έκλεψε βενζίνη και ζήτησε κάλυψη από φίλο του αστυνομικό

Μάλιστα ο αστυνομικός τον μετέφερε με το περιπολικό για να πάρει το αμάξι του που άφησε στον τόπο της ληστείας!

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι αστυφύλακας μετέφερε με το περιπολικό φίλο του, ο οποίος είχε κλέψει βενζίνη από σταθμευμένη μοτοσικλέτα στον Νέο Κόσμο. Τον οδήγησε με το υπηρεσιακό όχημα στο ιδιωτικό του αυτοκίνητο, το οποίο είχε εγκαταλείψει όταν τον αντελήφθη ο ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που έκλεβε βενζίνη. Μάλιστα του είχε παραχωρήσει και αστυνομικό γιλέκο.

Ο κλέφτης είναι ηλικίας 29 χρόνων και όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, είχε πάει στις 4.30 χθες τα ξημερώματα στον Νέο Κόσμο και άρχισε να κλέβει βενζίνη από σταθμευμένη μοτοσικλέτα.

Έγινε όμως αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του δικύκλου, ο οποίος άρχισε να τον καταδιώκει. Πέτυχε να εξαφανιστεί, αλλά στην περιοχή είχε εγκαταλείψει το αυτοκίνητο του πατέρα του, με το οποίο είχε πάει για να κλέψει βενζίνη.

Στη συνέχεια ο 29χρονος ζήτησε τη βοήθεια του …νόμου. Πήγε στον αστυφύλακα, ηλικίας 25 χρόνων, με τον οποίοι είναι φίλοι και του ζήτησε να τον οδηγήσει στον Νέο Κόσμο προκειμένου να πάρει το αυτοκίνητο του πατέρα του που είχε εγκαταλείψει όταν τον καταδίωξε ο ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας.

Ο φίλος του αστυφύλακας του φόρεσε μάλιστα ένα αστυνομικό γιλέκο και αφού τον έβαλε στο περιπολικό, πήγαν να πάρουν το όχημα!!!Στις 5.30 τα ξημερώματα παρέλαβαν το αυτοκίνητο με το περιπολικό που οδηγούσε ο αστυφύλακας.

Ο αστυνομικός συνελήφθη από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ και μαζί με το φίλο του, που επίσης συνελήφθη, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Παράλληλα, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αστυφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε