Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκρηξη στη διεύθυνση μεταγωγών

Κλειστή η Π. Ράλλη μετά την ισχυρή έκρηξη. ΦΩΤΟ NEWSIT
Κλειστή η Π. Ράλλη μετά την ισχυρή έκρηξη. ΦΩΤΟ NEWSIT

Τρίτη βόμβα μέσα σε 36 ώρες. Εξερράγη ωρολογιακός μηχανισμός. Προηγήθηκε τηλεφώνημα στην Ελευθεροτυπία και το Alter.

Μετά τα γραφεία της “Χρυσής Αυγής” και το σπίτι του προέδρου των μεταναστών, μία τρίτη βόμβα, μέσα σε δύο ημέρες, που εξερράγη σε κτίριο της ΕΛ. ΑΣ., προβληματίζει ιδαίτερα την Ελληνική Αστυνομία.

Η έκρηξη του ωρολογιακού μηχανισμού σημειώθηκε στις 4 το απόγευμα, στη διεύθυνση μεταγωγών δικαστηρίων Αθηνών, επι της λεωφόρου Πέτρου Ράλλη 24.  Στο ίδιο κτίριο στεγάζεται και η διεύθυνση αλλλοδαπών.

Στις 15.37 άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία και το Alter λέγοντας οτι σε 20 λεπτά θα εκραγεί βόμβα στον εξωτερικό τοίχο της διεύθυνσης μεταγωγών, δίπλα σε στάση λεωφορείου. Είπε να εκκενωθούν τα διπλανά κτίρια και να κλείσουν και τα δύο ρεύματα της λεωφόρου. “Η έκρηξη θα είναι ισχυρή, δεν είναι φάρσα” κατέληξε.

Οπως γνωστοποίησε η αστυνομία, προκλήθηκαν ζημιές στον τοίχο, στη στάση καθώς και σε τζαμαρίες καταστημάτων που βρίσκονται απέναντι. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Πριν από το τηλεφώνημα ο σκοπός της διεύθυνσης αλλοδαπών είδε ύποπτο σάκο, πλησίασε, διαπίστωσε ότι επρόκειτο για εκρηκτικό μηχανισμό και ενημέρωσε τους ανωτέρους του.

Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε