Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Έκρηξη στο αυτοκίνητο του Δημάρχου Ηρακλείου!

Έκρηξη στο αυτοκίνητο του Δημάρχου Ηρακλείου!

Ερωτηματικά προκαλεί η έκρηξη που σημειώθηκε γύρω στις 4 τα ξημερώματα στο αυτοκίνητο του Δημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη.

Σύμφωνα με το cretalive.gr το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στην περιοχή των Καμινίων ακριβώς έξω από το σπίτι του Δημάρχου, επί της οδού Γεωργίου Μαράντη στο Ηράκλειο.

Από την έκρηξη δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, ενώ αν και κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν χρειάστηκε να παρέμβει αφού  η φωτιά δεν πήρε διαστάσεις. Πάντως το αυτοκίνητο BMW τυπου τζιπ υπέστη τεράστιες υλικές ζημιές.

Ένας γείτονας, σύμφωνα με πληροφορίες, ειδε ένα άτομο που φορούσε κουκουλα να περιφέρεται στην περιοχή περίπου πέντε λεπτά πριν σημειωθεί η έκρηξη! Ο μάρτυρας έχει δώσει πλήρη περιγραφή του υπόπτου στις αστυνομικές αρχές.

Από την έκρηξη αναστατώθηκε η γειτονιά ενώ ο Δήμαρχος επιβεβαίωσε τα γεγονότα στο Cretalive δήλωσε δηλώνοντας ωστόσο ότι δεν είχε δεχτεί καμιά απειλη.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός, από άγνωστη μέχρι στιγμής εκρηκτική ύλη, προκάλεσε επιπλέον φθορές μικρής έκτασης σε ένα  κατάστημα ψιλικών ειδών, ενα γειτονικό σπίτι αλλά και σε δυο μοτοσικλέτες που βρίσκονταν στο σημείο.

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε