Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Έκρυψε ολόκληρο οπλοστάσιο στη σχολική σάκα του παιδιού του

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Ο πατέρας μου πυροβόλησε το 8χρονο κορίτσι στο Ζεφύρι είπε ο πεντάχρονος στην αστυνομία.

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού του κοριτσιού στην αυλή του σπιτιού της στο Ζεφύρι το βράδυ της Περασμένης Παρασκευής.
Παρά τον σαρωτικό έλεγχο των αστυνομικών σε σπίτια και αυτοκίνητα στην περιοχή την άκρη τη βρήκε μια δασκάλα!
Η γυναίκα αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά όταν είδε στα χέρια ενός από τα παιδιά που είχε στην τάξη της ένα όπλο!
Όπως ήταν φυσικό πήρε το όπλο που αποδείχθηκε ότι ήταν πιστόλι κρότου και στη συνέχεια έκανε έλεγχο στην τσάντα του πεντάχρονου αγοριού.
Εκεί ανακάλυψε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο! Το παιδάκι κουβαλούσε στη σάκα του εκτός απ’ το πιστόλι και 95 φυσίγγια των 9mm, αλλά και φυσίγγια από κυνηγετική καραμπίνα!
Όπως ήταν φυσικό η δασκάλα ενημέρωσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί κάλεσαν στο σχολείο τον 26χρονο πατέρα και τον συνέλαβαν. Στο σπίτι βρέθηκαν κι άλλα όπλα.
Όταν ο 5χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς το πως βρέθηκε το οπλοστάσιο στην τσάντα του εκείνοι δεν πίστευαν στα αυτιά τους.
Όπως είπε το παιδί, ο πατέρας του την περασμένη Παρασκευή έριξε πυροβολισμούς στον αέρα. Μια από τις σφαίρες αυτές βρήκε στο κεφάλι το 8χρονο κοριτσάκι λίγα μέτρα πιο πέρα.
Όταν ο 26χρονος είδε περιπολικά έκρυψε τα όπλα στη σάκα του παιδιού.
Παρά τις έρευνες των αστυνομικών όμως το όπλο από το οποίο έφυγε η σφαίρα που χτύπησε το 8χρονο κορίτσι δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε