Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε κοκαΐνη στη Ρόδο

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε κοκαΐνη στη Ρόδο

Συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί και μία γυναίκα υπήκοος Ρουμανίας ενώ κατασχέθηκαν 600 γραμμάρια κοκαΐνης.

Σπείρα αλλοδαπών που διακινούσε κοκαΐνη στο νησί της Ρόδου εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, σε αστυνομική επιχείρηση που έγινε χθες το βράδυ στην πόλη της Ρόδου συνελήφθησαν και τα τρία μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ηλικίας 25, 29 και 39 χρονών.

Στο πλαίσιο της ίδιας αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη και η 23χρονη Ρουμάνα κατηγορουμένη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Σε βάρος του 25χρονου σχηματίστηκε επιπλέον δικογραφία για πλαστογραφία και παράνομη διαμονή στην χώρα, ενώ σε βάρος του 29χρονου και του 39χρονου για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Η δράση τους αποκαλύφθηκε ύστερα από πολύμηνη αστυνομική έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, όπου εξακριβώθηκε ο τρόπος δράσης, καθώς και η ταυτότητα των μελών της οργάνωσης.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι από το καλοκαίρι , οι τρεις Αλβανοί είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση, και διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες (κυρίως κοκαΐνη) στη Ρόδο.

Ο 25χρονος, αγόραζε, κατείχε και πουλούσε τις ναρκωτικές ουσίες, ενώ τα δύο άλλα μέλη διαχειρίζονταν και διατηρούσαν τις εισπράξεις.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 25χρονου, στο οποίο διέμενε με την 23χρονη, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Τέσσερις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 638 γραμμάριων, τρία κινητά τηλέφωνα ενώ κατασχέθηκε και ποσό 18.200 ευρώ προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε