Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Εξάρχεια: “Πάρτι” με μολότοφ και πετροπόλεμο ως τα ξημερώματα

Εξάρχεια
Φωτογραφία Αρχείου Eurokinissi

Ακόμη μια “εκρηκτική” νύχτα έζησαν οι κάτοικοι στα Εξάρχεια. Πέτρες, μολότοφ και χημικά ανάμεσα στους “γνωστούς – αγνώστους” και τα ΜΑΤ.

Οι επιθέσεις στα Εξάρχεια ξεκίνησαν περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα της Κυριακής (17.09.2017).

Νεαρά άτομα έκαναν επιθέσεις με μολότοφ και πέτρες, εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ, στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

Τα Εξάρχεια… φλέγονται (ξανά)

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων ξεκίνησαν στις 2:30, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Ανάλογα επεισόδια έγιναν αργότερα στη συμβολή της οδού Τοσίτσα με την Πατησίων, η οποία έκλεισε για δύο ώρες. Η τάξη αποκαταστάθηκε στις 4:30.

Δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν έγιναν προσαγωγές.

Συλλήψεις για τα επεισόδια στην πορεία για τον Παύλο Φύσσα

Στο μεταξύ, από τους οκτώ που προσήχθησαν στα επεισόδια που έγιναν κατά την πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά, οι πέντε συνελήφθησαν.

Τα επεισόδια έγιναν μετά το τέλος της μεγάλης πορείας προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, για τα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Νεαροί κουκουλοφόροι έριξαν βόμβες μολότοφ προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ, που είχαν κάνει φραγμό στο ύψος της οδού Τρικάλων και Μεσογείων, κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Έβαλαν φωτιά σε δύο αυτοκίνητα και προκάλεσαν ζημιές σε ΑΤΜ τράπεζας

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι ένας αστυνομικός, ο οποίος διακομίστηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις