Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Εξέδιδε και εκμεταλλευόταν την ανιψιά του από 5 ετών! Βαριές ποινές σε 23 κατηγορούμενους για την υπόθεση

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ποινές κάθειρξης, η μεγαλύτερη των οποίων έφθασε τα 38 χρόνια και η μικρότερη τους 37 μήνες, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας σε 23 κατηγορουμένους (ανάμεσά τους και ο θείος της) για αδικήματα αποπλάνησης παιδιού, μαστροπεία, ασέλγεια, σωματεμπορία, χρήση ναρκωτικών ουσιών κατά περίπτωση, εις βάρος ανήλικης, η οποία σήμερα είναι 17 ετών.

Όπως δέχτηκε το δικαστήριο οι πράξεις σε βάρος της ανήλικης, ξεκίνησαν από τον θείο της όταν ήταν μόλις 5 χρονών!

Το γεγονότα συνέβησαν σε χωριό της Καρδίτσας και ήρθαν στο φως το 2009 συγκλονίζοντας την τοπική κοινωνία και όχι μόνον- όταν η ανήλικη εμφανίστηκε και κατάθεσε στην αστυνομία .

Η δίκη ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο και όπως προέκυψε και από την ακροαματική διαδικασία η μικρή εξαναγκάστηκε να εκδίδεται και σε γειτονικά χωριά της περιοχής που κατοικούσε, έναντι αμοιβής, την οποία κρατούσαν κυρίως τρείς εκ των κατηγορουμένων οι οποίοι την προωθούσαν.
Απειλούσαν δε το κοριτσάκι ότι θα το μάθει ο πατέρας του και θα αναρτηθούν βίντεο και φωτογραφίες της στο διαδίκτυο!

Η νεαρή έφηβη σήμερα που έζησε την κόλαση από την πιο τρυφερή της ηλικία, δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο, καθώς βρίσκεται σε ίδρυμα για ανηλίκους. Το δε δικαστήριο απέρριψε αλλεπάλληλα αιτήματα της υπεράσπισης να προσέλθει και να εξεταστεί η ίδια.
Αναγνώστηκε όμως η μακροσκελής κατάθεση της, στη οποία ανέφερε με λεπτομέρειες περιστατικά και πρόσωπα.

Την ενοχή των κατηγορουμένων ζήτησε και ο εισαγγελέας ενώ σε αρκετούς εκ των καταδικασθέντων επιβλήθηκαν και χρηματικές ποινές, έως και 60 χιλιάδες ευρώ.

Για τρεις εκ των κατηγορουμένων η έφεση που έκαναν δεν είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα και οδηγήθηκαν στις φυλακές όπου ήδη βρισκόταν προσωρινά κρατούμενοι.
Για άλλους το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα με την καταβολή χρηματικής εγγύησης ενώ για τέσσερις αλλοδαπούς εκ των καταδικασθέντων αποφασίστηκε μετά την έκτιση των ποινών να απελαθούν από την Ελλάδα .

Από τα 38 χρόνια κάθειρξης που επιβλήθηκαν στο θείο της μικρής, θα κάνει τα 25 καθώς αυτή είναι η ανώτατη ποινή πρόσκαιρης κάθειρξης…

Διαβάστε ακόμα:

Κρήτη: Καταδικάστηκε δάσκαλος χορού για ασέλγεια σε 8χρονη μαθήτριά του!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε