Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Έξι επιθέσεις στη μέση του δρόμου – Στο νοσοκομείο ένας άνθρωπος

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Δεν προλάβαινε να απαντάει στις κλήσεις το κέντρο της άμεσης δράσεις, οι επιθέσεις εναντίον πολιτών στη μέση του δρόμου ερχόταν η μια πίσω απ’ την άλλη στα πιο κεντρικά σημεία.

Δυο φορές χτύπησαν οι ληστές στη Νέα Σμύρνη. Πρώτα μια ομάδα πέντε ατόμων επιτέθηκε σε ένα 17χρονο παιδί στην οδό Κράτητος. Μη βρίσκοντας τι άλλο, άρπαξαν το κινητό του και έφυγαν τρέχοντας. Λίγο μακρύτερα στην οδό Κύπρου θύμα ληστείας έπεφτε μια 75χρονη γυναίκα που έκανε το λάθος να βγει στο δρόμο… φορώντας το Σταυρό της, δυστυχώς ο χρυσός τράβηξε κοντά τον ληστή.
Στο Παγκράτι το θύμα ήταν ηλικιωμένος άνδρας. Οι δυο ληστές άρπαξαν απ’ τον 78χρονο 1.800 ευρώ που είχε πάνω του και έφυγαν πριν ειδοποιηθεί η αστυνομία.
Σε έναν απ’ τους πιο κεντρικούς δρόμους της Κυψέλης, την οδό Κερκύρας έπεσε θύμα ληστείας μια γυναίκα απ’ την Πολωνία, οι τρεις ληστές δεν έβγαλαν καλό μεροκάματο αφού η γυναίκα δεν είχε παρά ελάχιστα χρήματα στην τσάντα της όμως θα ταλαιπωρηθεί για μέρες καθώς οι δράστες της πήραν όλα τα έγγραφα.
Ακόμη πιο άτυχος ήταν όμως ένας μετανάστης από το Μπαγκλαντές. Οι δράστες για 250 ευρώ και ένα κινητό δεν δίστασαν να το χτυπήσουν άσχημα με αποτέλεσμα να καταλήξει στον Ευαγγελισμό για τις πρώτες βοήθειες.
Στο Ίλιον στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου δύο άτομα επιτέθηκαν με όπλο σε βάρος 49χρονου Έλληνα και του άρπαξαν 600 ευρώ, κινητό και τη χρυσή αλυσίδα λαιμού.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε