Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Έξι ληστείες σε 30 λεπτά!

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

“Ξεσάλωσαν” οι ληστές τη νύχτα, ό,τι ήταν ανοιχτό μπήκε στο στόχαστρο απ’ τις τέσσερις και μετά… Σε μια περίπτωση μάλιστα οι δράστες έριξαν και δυο σφαίρες, ευτυχώς στον αέρα.

Το πρώτο “χτύπημα” έγινε τέσσερις και δέκα στη λεωφόρο Κηφισού στο Αιγάλεω σε βενζινάδικο. Δυο ληστές μπήκαν με τα όπλα στα χέρια, σήκωσαν το ταμείο και έφυγαν.
Επτά λεπτά μετά άλλοι δύο προσπάθησαν να “χτυ0πήσουν” ένα πρατήριο στο Μοσχάτο, δεν τα κατάφεραν όμως καθώς ο υπάλληλος αντέδρασε. Για να τον “πείσουν” να μείνει ήσυχος μέχρι να φύγουν άνοιξαν μάλιστα πυρ. Ευτυχώς σημάδευαν τον… ουρανό.
Οκτώ λεπτά μετά άλλο ένα ζευγάρι ενόπλων επιτέθηκε σε περιπτερά που διανυκτέρευε στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο Π. Φάληρο. Ο άτυχος άνδρας του ανήμπορος τους είδε να αδειάζουν το ταμείο και να φεύγουν.
Το σκηνικό επαναλήφθηκε επτά λεπτά μετά στη Νέα Σμύρνη στο περίπτερο της Πλαστήρα και σ’ αυτή την περίπτωση οι δυο ληστές με την απειλή όπλου ανάγκασαν τον περιπτερά να τους δώσει τις εισπράξεις.
Πριν περάσουν άλλα δέκα λεπτά τα περιπολικά έτρεξαν στο βενζινάδικο στην οδό Φραντζή, άλλοι δυο ληστές προσπάθησαν να ληστέψουν τον υπάλληλο, όμως δεν τα κατάφεραν… ίσως όμως είναι οι ίδιοι που άρπαξαν τα χρήματα από τον περιπτερά στην οδό Λαγουμιτζή στο Νέο Κόσμο πέντε λεπτά αργότερα…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε