Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Εκτέλεσαν τον «Απάτσι» στην Καλλιθέα – Δολοφονία στη μέση του δρόμου

Εκτέλεσαν τον «Απάτσι» στην Καλλιθέα – Δολοφονία στη μέση του δρόμου

Θύμα δολοφονίας στην Καλλιθέα έπεσε τα ξημερώματα της Δευτέρας (05.10.2020) ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο της παρανομίας, ο επονομαζόμενος «Απάτσι». Το πραγματικό του όνομα ήταν Βαγγέλης Πάλλης. 

Ο «Απάτσι», που είχε καταδικαστεί σε ισόβια για δολοφονίες επιχειρηματιών, είχε πριν από λίγο καιρό αποφυλακιστεί αλλά οι εκτελεστές του τον βρήκαν τα ξημερώματα στην Καλλιθέα και τον δολοφόνησαν στη μέση του δρόμου! Ο 60χρονος άνδρας δέχτηκε τρεις σφαίρες, δυο στο θώρακα και μια στο λαιμό. 

Η άγρια δολοφονία του 60χρονου έγινε περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα στην οδό Θησέως. Εκείνη την ώρα η Άμεση Δράση δέχτηκε τηλεφώνημα για πυροβολισμούς στο σημείο, αλλά όταν έφτασαν αστυνομικοί εκεί δεν βρήκαν τίποτα! Σχεδόν μια ώρα μετά, το μυστήριο λύθηκε. 

Το θύμα βρήκαν αιμόφυρτο στο δρόμο πολίτες, που κάλεσαν ασθενοφόρο. Ο 60χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το νοσοκομείο ενημέρωσαν την αστυνομία πως τους είχαν μεταφέρει θύμα πυροβολισμού, το οποίο είχε καταλήξει. 

Ποιος ήταν ο “Απάτσι”

Ο «Απάτσι» είχε καταδικαστεί και εκτίσει ποινή φυλάκισης για τη δολοφονία του Πιτ Παπαδάκου (σ.σ. συγγενούς του γνωστού αστρολόγου) έξω από τον Ιππόδρομο το 1995. Είχε καταδικαστεί επίσης και για τη δολοφονία (στο πλαίσιο εκτέλεσης συμβολαίου θανάτου) κι άλλου ενός επιχειρηματία. 

Γι’ αυτές τις δυο δολοφονίες ο Βαγγέλης Πάλλης είχε καταδικαστεί σε ισόβια. 

Κατά την παραμονή του στις φυλακές, είχε συμμετάσχει σε εξεγέρσεις στις φυλακές όπου κρατούνταν αλλά και σε απεργίες πείνας που έκαναν κρατούμενοι. 

Πριν από 1,5 με δυο χρόνια είχε αποφυλακιστεί. 

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις