Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Εκτέλεση Βασίλη Γρίβα: Του έριξαν δυο σφαίρες στο κεφάλι και πέντε στο σώμα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Εννέα σφαίρες έριξε στο σώμα του Βασίλη Γρίβα ο εκτελεστής που τον δολοφόνησε εν ψυχρώ, μπροστά στα μάτια του 11χρονου γιου του και μιας 37χρονης μητέρας, το πρωί της περασμένης Τετάρτης (03.05.2017) έξω από το 2ο Δημοτικό σχολείο Γλυκών Νερών.

Από τις εννέα σφαίρες, οι επτά βρήκαν το θύμα στο κεφάλι και το σώμα και η μια τραυμάτισε μια μητέρα που λίγα λεπτά πριν είχε αφήσει το παιδί της στο σχολείο και επέστρεφε στο σπίτι της. Τα αποτελέσματα από τη νεκροψία νεκροτομή που έγινε στο άψυχο σώμα του 47χρονου θύματος έφτασαν ήδη στα χέρια των αξιωματικών της ασφάλειας.

Οι δυο από τις σφαίρες του εκτελεστή βρήκαν τον Βασίλη Γρίβα στο κεφάλι και οι άλλες πέντε στο σώμα, προκύπτει από τη νεκροψία, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου. Ο εκτελεστής, που απόλυτα ψύχραιμος κατέβηκε από το αυτοκίνητο μάρκας Hyundai που οδηγούσε συνεργός του, πλησίασε τον 47χρονο σε απόσταση μισού μέτρου και άρχισε να τον πυροβολεί.

Αν και, εκτιμάται, πως οι δυο σφαίρες είχαν σκοτώσει τον Γρίβα, ο εκτελεστής συνέχισε να πυροβολεί! Οι αστυνομικοί πήραν ήδη την πρώτη κατάθεση της 37χρονης μητέρας που τραυματίστηκε και εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ενώ έχουν στα χέρια τους και μια μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία λίγη ώρα πριν από τη δολοφονική επίθεση βρίσκονταν κοντά στο σχολείο μια παρέα “φουσκωτών“.

Δεν αποκλείεται, σύμφωνα με τις ενδείξεις που υπάρχουν μέχρι στιγμής, στην επίθεση να πήραν μέρος τουλάχιστον τρεις ξένοι και ένας Έλληνας. Απ’ αυτούς, οι δυο βοήθησαν τον οδηγό του Hyundai και τον εκτελεστή του Γρίβα, να διαφύγουν από το σημείο.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε