Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Εκτεταμένη επιχείρηση “Ξένιος Ζευς” στο κέντρο της Αθήνας – ΦΩΤΟ κ VIDEO

Εκτεταμένη επιχείρηση “Ξένιος Ζευς” στο κέντρο της Αθήνας – ΦΩΤΟ κ VIDEO

Μία ακόμη επιχείρηση “σκούπα” για τον εντοπισμό λαθρομεταναστών έγινε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο του Ξένιου Διος. Αστυνομικοί προσήγαγαν 611 άτομα και συνέλαβαν 85 μετανάστες.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε όλη την Ελλάδα, στο πλαισιο της επιχείρησης “Ξένιος Ζευς”.

Απο νωρίς το πρωί οι αστυνομικοί σάρωσαν τις περιοχές γύρω από την Ομόνοια και εως τώρα έχουν προσαγάγει 611 άτομα ενώ συνέλαβαν 85 άτομα.

Σύμφωνα με την αστυνομία μέχρι στιγμής, από την έναρξη της επιχείρησης Ξένιος Ζευς, έχουν σημειωθεί τα ακόλουθα αποτελέσματα:
– Προσήχθησαν 79.648 αλλοδαποί.
– Συνελήφθησαν 4.538 αλλοδαποί, γιατί δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις παραμονής στη χώρα.
– Συνελήφθησαν 59 άτομα (αλλοδαποί και έλληνες) για παράνομη οπλοκατοχή, κατοχή ναρκωτικών ουσιών, διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών, διακίνηση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, παροχή καταλύματος σε μεγάλο αριθμό ατόμων και διευκόλυνση της παραμονής τους, κατοχή λαθραίων τσιγάρων, λαθρεμπόριο, παρεμπόριο, παρακώλυση κυκλοφορίας οχημάτων σε φωτεινούς σηματοδότες, καταδιωκτικά έγγραφα, κλοπές, καθώς και για πολεοδομικές παραβάσεις.
– Διενεργήθηκαν 528 έρευνες σε σπίτια, παρουσία εισαγγελικών λειτουργών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Σκούπα” της αστυνομίας για μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε