Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Εκβιασμούς σε… απευθείας σύνδεση έκανε επίορκος αστυνομικός!

Ο βίος και η πολιτεία του πρώην αστυνομικού που συμμετείχε με ηγετική μάλιστα θέση στην σπείρα, η οποία μεταξύ άλλων προώθησε το μοιραίο τζιπ στη συμμορία που γάζωσε με σφαίρες καλάσνικοφ τους ηρωικούς φρουρούς της ΔΙΑΣ στου Ρέντη, κρύβει και μία άγνωστη μέχρι σήμερα πτυχή.

Όπως προέκυψε, ο ένστολος με την παράλληλη επιχειρηματική δράση που παρά τις κερδοφορίες, έκλεινε το ένα ψητοπωλείο μετά το άλλο, κατεύθυνε τη συμμορία σε μία ληστεία με στόχο μια γυναίκα με την οποία συνεργαζόταν!

Οδήγησε τους αδίστακτους συνεργούς του στο σπίτι της ηλικιωμένης που του νοίκιαζε το χώρο στον οποίο είχε με τη σύζυγο του το ψητοπωλείο “Πανόρμου Γεύσεις” και ήταν σε απευθείας σύνδεση με τους δράστες!

Ήταν με το κινητό τηλέφωνο στο αυτί σε κοντινό σημείο από την πολυκατοικία που βρίσκεται το διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας κι ενημερώνονταν διαρκώς για την εξέλιξη της ληστείας.
Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς και απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, επειδή το θύμα δεν υποδείκνυε το μυστικό χώρο μέσα στο σπίτι που ο ίδιος πίστευε ότι έκρυβε τα χρήματα, φέρεται να ζήτησε να της ασκήσουν … λίγο παραπάνω πίεση από το κανονικό για να ομολογήσει!

Η αποκάλυψη αυτή, προέρχεται τόσο από τη δική του, όσο και των συνεργών του ομολογία, ενώ όπως σημειώνεται το περιστατικό “δένεται” στη δικογραφία και από άλλες πηγές.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε