Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Εκβίαζαν και πουλούσαν προστασία!

Εκβίαζαν και πουλούσαν προστασία!

15 άτομα συνελήφθησαν από την αστυνομία που εμπλέκονται σε υποθέσεις εκβιασμών και προστασίας σε ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης και όχι μόνο.

Στα γραφεία των αρμόδιων αστυνομικών υπηρεσιών οδηγήθηκαν τα ξημερώματα τουλάχιστον 15… σωματώδεις άνδρες, οι οποίοι κατά τις αρμόδιες διωκτικές αρχές εμπλέκονται σε υποθέσεις εκβιασμών και προστασίας σε ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης και όχι μόνο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης, το επίκεντρο των ερευνών αποτέλεσε ένα σπίτι στην περιοχή της Νέας Μάκρης, στον Γέρακα και τον Κολωνό, όπου και συνελήφθη ένας από τα αδέλφια γνωστής “οικογένειας” σεσημασμένων μπράβων, που κατηγορήθηκαν μάλιστα στο παρελθόν ότι είχαν δραστήρια εμπλοκή στην υπόθεση της διπλής εξαφάνισης και δολοφονίας του επιχειρηματία Γ. Νικολαΐδη και της φίλης του Σ. Καλαθάκη που χάθηκαν από προσώπου γης το Νοέμβριο του 1997.

Στο συγκεκριμένο σπίτι πάντως, όπως και στις έρευνες που διενεργήθηκαν στα σπίτια των υπόλοιπων προσαχθέντων, βρέθηκε μικρή ποσότητα οπλισμού ενώ όπως επίσης σημειώνουν οι πρώτες πηγές ενημέρωσης, σε βάρος των προσαχθέντων, πέρα από τις μεταξύ τους τηλεφωνικές υποκλοπές, υπάρχουν και επιβαρυντικές καταθέσεις θυμάτων τους.

Παράλληλα ορισμένοι εκ των συλληφθέντων έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για εκβιάσεις επιχειρηματιών και διακίνηση ναρκωτικών. Ένας εκ των συλληφθέντων φέρεται να διατηρεί επιχείρηση τροφοδοσίας νυκτερινών κέντρων με ποτά κι άλλα προϊόντα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε