Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

ΕΛ.ΑΣ.: Ψάχνουμε τον Κασιδιάρη σε όλα τα γνωστά σημεία που θα μπορούσε να βρίσκεται

ΕΛ.ΑΣ.: Ψάχνουμε τον Κασιδιάρη σε όλα τα γνωστά σημεία που θα μπορούσε να βρίσκεται

“Ελέγχουμε όλα τα γνωστά σημεία στα οποία θα μπορούσε ο συγκεκριμένος άνθρωπος να βρίσκεται” δήλωσε στη τηλεόραση της ΝΕΤ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Θανάσης Κοκκαλάκης.

Και συνέχισε: “Υπάγεται ακριβώς στις ίδιες συνήθεις διαδικασίες που υπάγεται οποιοσδήποτε άνθρωπος μέσα στην ελληνική επικράτεια”, απορρίπτοντας τις κατηγορίες σε βάρος της αστυνομίας για επιεική μεταχείριση των μελών της Χρυσής Αυγής.

Είπε επίσης οτι προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί καμία μήνυση σε βάρος του κ.Κασιδιάρη και ότι η Αστυνομία λειτουργεί στα πλαίσια της αυτεπάγγελτης δίωξης.

Όταν ρωτήθηκε για όσα ακούγονται για την σχέση ανδρών της Αστυνομίας με τη Χρυσή Αυγή, ο κ. Κοκκαλάκης είπε:

“Εδώ και 17-18 χρόνια η Ελληνική Αστυνομία προσλαμβάνει το προσωπικό της μέσα από το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων. Ουσιαστικά απορροφά το προϊόν της κοινωνίας. Αυτό θα πρέπει να γίνει αντιληπτό απ’ όλους. Το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να προτιμά, για οποιοδήποτε λόγο, ένα συγκεκριμένο κόμμα, είτε προέρχεται από το κέντρο, είτε από την Αριστερά είτε από τη Δεξιά, εμάς ως οργανισμό αυτό μας αφορά στο βαθμό εκείνο που δεν κάνει σωστά τη δουλειά του”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άφαντος ο Η. Κασιδιάρης για να αποφύγει τη σύλληψη – Δεν καλύπτεται από τη βουλευτική ασυλία

Το ξέσπασμα της Λιάνας Κανέλη μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Ηλ. Κασιδιάρη

Αντί να εμφανιστεί κρύβεται ο Ηλίας Κασιδιάρης για να αποφύγει τη σύλληψη μετά τη βιαιπραγία εναντίον Κανέλλη και Δούρου – Σύσσωμη η καταδίκη

Χρυσή Αυγή: Πρώτα χτύπησε τον Κασιδιάρη η Κανέλλη

«Έλληνας Νεοναζί τα παίρνει στο κρανίο…» – Τα γερμανικά ΜΜΕ για το σόου Κασιδιάρη

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε