Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ελεγχόμενη έκρηξη στη Ρηγίλλης σε βαλίτσα με ρούχα – Το βίντεο της έκρηξης

– Τη βαλίτσα την παράτησε εκεί διερχόμενο ταξί, που σταμάτησε, άφησε τη βαλίτσα και εξαφανίστηκε.
– 150 μέτρα από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας
– Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της ελεγχόμενης έκρηξης
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σε μία από τις πλέον φρουρούμενες γειτονιές της Αθήνας, στην οδό Ρηγίλλης έχει στηθεί μία ολόκληρη επιχείρηση από τους ειδικούς πυροτεχνουργούς της Αστυνομίας, οι οποίοι πραγματοποίησαν ελεγχόμενη έκρηξη σε μία ύποπτη βαλίτσα που βρέθηκε στο σημείο για να διαπιστώσουν τελικά ότι είχε ρούχα μέσα.

Η ύποπτη βαλίτσα βρέθηκε εκεί από ένα ταξί. Λίγο μετά τις 18:15, ένα ταξί σταμάτησε στην οδό Ρηγίλλης, ο οδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο, έβγαλε μία βαλίτσα, την παράτησε στο δρόμο και εξαφανίστηκε.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στην ελληνική αστυνομία και αποκλείστηκε ολόκληρη η περιοχή. Η ύποπτη βαλίτσα βρίσκεται περίπου 150 μέτρα από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο, κοντά στην κατοικία του πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και στην τουρκική πρεσβεία.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας απομάκρυνε τους κατοίκους των γύρω περιοχών και στη συνέχεια προχώρησαν στην ελεγχόμενη έκρηξη με ειδικό ρομπότ.

Η βαλίτσα είχε τοποθετηθεί στην εξωτερική πλευρά του γραφείου του πρώην βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Δημήτρη Σταμάτη. Εκεί είχε τοποθετηθεί από την αρχή η βαλίτσα.

Αμέσως μετά την ελεγχόμενη έκρηξη, οι αστυνομικοί έλεγξαν ότι είχε απομείνει από το περιεχόμενο της βαλίτσας για να διαπιστώσουν τελικά ότι είχε απλά ρούχα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε