Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι γονείς που αλυσόδεναν το παιδί τους!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθησαν σήμερα – μετά την απολογία τους στον ανακριτή Χανίων – οι Αλβανοί γονείς που κατηγορούνται πως κακοποιούσαν και μάλιστα είχαν αλυσσοδέσει τον 12χρονο γιο τους.

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews και οι δύο – μέχρι τον ορισμό τακτικής δικασίμου – είναι υποχρεωμένοι αν εμφανίζονται σε Αστυνομικό Τμήμα την 1η και την 15η ημέρα κάθε μήνα, ενώ τους απαγορεύτηκε η έξοδος απο την χώρα.

Υπενθυμίζεται πως το 12χρονο αγόρι εντοπίστηκε την Πέμπτη το μεσημέρι από κατοίκους της περιοχής της Χαλέπας που το είδαν να περιφέρεται στο δρόμο και ειδοποίησαν τις αρχές.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων πήγαν στο σημείο και άκουσαν έκπληκτοι από το 12χρονο αγοράκι, το οποίο είναι Αλβανικής καταγωγής αλλά γεννήθηκε στα Χανιά, να τους λέει ότι έφυγε από το σπίτι του γιατί οι γονείς του και ο αδελφός του το έδερναν.

Το σοκ πάντως ήταν μεγαλύτερο για τους αστυνομικούς όταν έκπληκτοι διαπίστωσαν πως οι γονείς του 12χρονου, εδώ και ένα μήνα έδεναν το αγοράκι με μια αλυσίδα 10 μέτρων κλειδωμένη με λουκέτο!

Την ψυχολογική υποστήριξη του παιδιού ανέλαβαν ψυχολόγος από το Χαμόγελο του Παιδιού και κοινωνική λειτουργός από το δήμο Χανίων, σε μια προσπάθεια να αμβλύνουν όσο είναι δυνατόν τις συνέπειες της πρωτοφανούς κακοποίησης.

Διαβάστε ακόμα:

Κρήτη: Τον έβγαλαν από βάθος 5 μέτρων

Έπιασαν στη Μεσσηνία διεθνώς διωκόμενο Ρουμάνο

Θράκη: Η κλοπή 8χρονου παιδιού που έκανε μέχρι τους αστυνομικούς να δακρύσουν…

Πάτρα: Λυκόσκυλο έκοψε το αυτί Αλβανού που μπήκε σε αγροτική κατοικία!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε