Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ελεύθεροι θα αφεθούν τέσσερις καταδικασθέντες από το “συνδικάτο του εγκλήματος”

Εκτός φυλακής θα παραμείνουν τέσσερις από τους 18 καταδικασθέντες για την υπόθεση του “συνδικάτου του εγκλήματος” για τους οποίους έδωσε αναστολή το δικαστήριο

  Δεκτές έγιναν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων οι αιτήσεις αναστολής εκτέλεσης ποινής τεσσάρων από τους οκτώ, που ζήτησαν να μην οδηγηθούν στη φυλακή, καταδικασμένων σε πρόσκαιρες καθείρξεις στην υπόθεση του λεγόμενου “συνδικάτου του εγκλήματος”.

    Το δικαστήριο δέχθηκε τις αιτήσεις των δύο γυναικών, Ιωάννας Χήρα και Πολυτίμης Γεωργά, που καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 7 ετών η καθεμία για εγκληματική οργάνωση, καθώς και των Ιωάννη Θεοδωράκη και Ιωάννη Καλογερίδη, που τους επιβλήθηκε κάθειρξη 8 ετών στον καθένα επίσης, για την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης.

    Οι τέσσερις θα πρέπει να καταβάλουν χρηματική εγγύηση 5 χιλιάδων ευρώ ο καθένας, ενώ τους επιβλήθηκαν επιπλέον οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρέωσης εμφάνισης δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

    Απορρίφθηκαν από το δικαστήριο οι αιτήσεις των Παναγιώτη Σοϊλέδη, Εμμανουήλ Σκαρλάτου – που τους επιβλήθηκε κάθειρξη 10 ετών -, Γιώργου Τρομπούκη και Ιωάννη Θώδη, που καταδικάστηκαν σε 15 έτη κάθειρξη.

    Υπενθυμίζεται ότι αργά χθες το βράδυ το δικαστήριο καταδίκασε σε ισόβιες αλλά και πολυετείς καθείρξεις συνολικά 18 κατηγορούμενους για την υπόθεση του συνδικάτου του εγκλήματος.

Έξι ένοχοι για την απαγωγή Παναγόπουλου, 18 για το “συνδικάτο του εγκλήματος”

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε