Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ελεύθερος ο Γιώργος Κιμούλης αφού εξαγόρασε την ποινή του

Ελεύθερος ο Γιώργος Κιμούλης αφού εξαγόρασε την ποινή του

– Εναντίον του  Γιώργου Κιμούλη εκκρεμούσε ένταλμα για χρέη στο δημόσιο
– Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν χθες βράδυ έξω από το θέατρό του
– Εξαγόρασε την ποινή του καταβάλλοντας 4.418 ευρώ και έκανε διακονονισμό των χρεών του
– Τι έλεγε σε επιστολή του

Ελεύθερος αφέθηκε ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης ο οποίος είχε συλληφθεί το βράδυ της Πέμπτης για παραβίαση του νόμους περί ακάλυπτων επιταγών.

Ο γνωστός ηθοποιός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών και αφού κατέβαλε 4.418 ευρώ για να εξαγοράσει την ποινή φυλάκισης 15 μηνών στη συνέχεια προέβη σε διακανονισμό των χρεών του για την υπόθεση ακάλυπτων επιταγών και αφέθηκε ελεύθερος.

Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης έξω από το θέατρο Αθηνά αφού είχε ολοκληρώσει την παράσταση του. Εναντίον του γνωστού ηθοποιού εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης έπειτα από καταδίκη 15 μηνών από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για παράβαση του νόμου περί επιταγών.

Την Τρίτη είχε εκδώσει ανακοίνωση σχετικά με δημοσιεύματα που τον ήθελαν να κρύβεται προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Έκανε λόγο για προσπάθεια «δημόσιου εξευτελισμού του και κατασκευασμένων θεαμάτων». Κατήγγειλε ότι «η προβοκάτσια έχει και τα όρια της. Είναι άγριος βιασμός όταν αναγκάζεσαι να γνωστοποιήσεις τα εν οίκω εν δήμω» ενώ πρόσθετε ότι προβλήθηκε «μονταρισμένη αλήθεια» για την υπόθεσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Γιώργος Κιμούλης στην Αστροφεγγιά – ΒΙΝΤΕΟ

Γιώργος Κιμούλης: Το αγαπημένο παιδί του θεάτρου και του κινηματογράφου

Συνελήφθη ο Γιώργος Κιμούλης

Γ. Κιμούλης: Η προβοκάτσια έχει τα όριά της. Είναι άγριος βιασμός, όταν αναγκάζεσαι να γνωστοποιήσεις τα εν οίκω εν δήμω

Γ. Κιμούλης: Άφαντος για τρεις μέρες από το θέατρο, μετά το ένταλμα σύλληψης

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη για χρέη προς το δημόσιο


Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε