Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ελεύθερος χωρίς όρους ο Ρέμος – Κατέθεσε για τη μη απόδοση ΦΠΑ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

O τραγουδιστής απολογήθηκε για μη απόδοση ΦΠΑ ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ, που αφορά διάστημα κατά το οποίο βρισκόταν στο «τιμόνι» της ΠΑΕ Ηρακλής.

Ο άλλοτε πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του «Γηραιού», κλήθηκε αυτεπαγγέλτως να απολογηθεί στις ανακριτικές αρχές. Κατά την απολογία στη β’ ειδική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης του είπε ότι έχει προχωρήσει ήδη ρύθμιση των οφειλών. Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας αφέθηκε ελεύθερος άνευ όρων.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, μετά το πέρας της διαδικασίας, ο ίδιος είπε: «Έχω αναλάβει εξ ολοκλήρου τις ευθύνες μου απέναντι στον Ηρακλή. Ας αναλάβουν και οι υπόλοιποι τις ευθύνες τους».

Απολογήθηκε και ο Χρηστίδης

Στην ίδια ανακρίτρια απολογήθηκε για μη απόδοση ΦΠΑ, ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, ο «πρωταγωνιστής» της πολύκροτης υπόθεσης των παράνομων τηλεπαιχνιδιών, άλλοτε καναλάρχης, Βασίλης Χρηστίδης. Το ποσό αφορούσε εταιρία, ιδιοκτησίας του 45χρονου επιχειρηματία.

Κατά την απολογία του, υποστήριξε ότι το ποσό αυτό είναι αποτέλεσμα «εξωλογιστικού υπολογισμού», τονίζοντας ότι η εταιρία αυτή βρίσκεται σε αδράνεια από το 2005, διάστημα κατά το οποίο ήταν προφυλακισμένος για την υπόθεση των «στημένων» τηλεπαιχνιδιών.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής, αλλά και με καταβολή εγγύησης ύψους 100.000 ευρώ.

Για την υπόθεση των τηλεπαιχνιδιών, ο Β. Χρηστίδης καταδικάστηκε το 2006 από το Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε 8ετή κάθειρξη. Πρόσφατα αποφυλακίστηκε καθώς πέτυχε την αναστολή εκτέλεσης της ποινής του, μέχρι να γίνει το δευτεροβάθμιο δικαστήριο…

Διαβάστε ακόμα:

Βόλος: “Δεν έχω να πληρώσω τα χρέη μου. Πιάστε με!”

Χρώσταγαν στο Δημόσιο σχεδόν 13,5 εκατομμύρια και… κυκλοφορούσαν ελεύθεροι!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε