Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Ένας 24χρονος και ένας 22χρονος οι δράστες της δολοφονίας του οπαδού στην Κρήτη

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Δεν έχουν συλληφθεί, αλλά έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες της άγριας δολοφονίας του 22χρονου Γιάννη Ρουσάκη κατά τη διάρκεια του “ραντεβού θανάτου” που είχαν δώσει οι οπαδοί στο Ηράκλειο.

Οι έρευνες των αστυνομικών δεν γινόταν στα τυφλά. Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί του Ηρακλείου είχαν στρέψει την προσοχή τους σε συγκεκριμένους οπαδούς και ειδικότερα σε “υψηλόβαθμα μέλη των οργανωμένων” του ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
Τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν το δρόμο τους όταν από την έρευνα αποδείχθηκε ότι οι δράστες της δολοφονίας του 22χρονου σερβιτόρου ήταν δύο.
Φαίνεται πως κάποιοι κατονόμασαν τον 24χρονο και τον 22χρονο ως τους δυο δράστες. Οι αστυνομικοί τους αναζητούν ακόμη χωρίς αποτέλεσμα.
Συνολικά έχουν συλληφθεί 10 ενήλικοι και 3 ανήλικοι για τη συμμετοχή στα επεισόδια, ενώ αναζητούνται άλλοι πέντε, ανάμεσά τους και οι δύο που θεωρείται πως δολοφόνησαν τον 22χρονο.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν μάλιστα και τρεις γονείς των ανηλίκων που πήραν μέρος στα επεισόδια.
Στο μεταξύ οι πληροφορίες για ανεύρεση του ενός από τα δύο μαχαίρια που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση κοντά στο χώρο της συμπλοκής δεν φαίνεται πως επιβεβαιώνονται.

Διαβάστε επίσης:
Δύο οι δολοφόνοι του 22χρονου – Ψάχνουν ψηλά στην ιεραρχία των οπαδών του ΟΦΗ

Ψάχνουν σπίτι – σπίτι τον δολοφόνο του 22χρονου – Έπεσε νεκρός σε ραντεβού θανάτου μεταξύ οπαδών στο Ηράκλειο

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε