Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ενοχλημένοι οι γονείς του Ντουζόν Ζάμιτ από την απόφαση του δικαστηρίου

Οι γονείς του Nτουζόν Ζάμιτ. ΦΩΤΟ REUTERS
Οι γονείς του Nτουζόν Ζάμιτ. ΦΩΤΟ REUTERS

Τη μέγιστη ποινή για τον άνθρωπο που έκοψε το νήμα της ζωής του γιού τους περίμεναν

σύμφωνα με τον αυστραλιανό Τύπο οι γονείς του Ντουζόν Ζάμιτ.

  “Ο Ντουζόν δεν δικάστηκε δίκαια τη νύχτα που τον σκότωσαν. Αντίθετα, εμείς καταδικαστήκαμε ισόβια να ζούμε χωρίς αυτόν”, δήλωσαν ο Όλιβερ και η Ρόζμαρι Ζαμίτ, γονείς του 20χρονου Αυστραλού, ακούγοντας την απόφαση του δικαστηρίου, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του αυστραλιανού Τύπου.

Τα αυστραλιανά ΜΜΕ αναφερόμενα στην απόφαση του δικαστηρίου για τους ένοχους του θανάτου του νεαρού Αυστραλού, Ντουζόν Ζαμίτ, στη Μύκονο, υπογραμμίζει ότι “έπεσαν στα μαλακά”, καθώς η κατηγορία για τον βασικό κατηγορούμενο, Μάριο Αντωνόπουλου, μετατράπηκε από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε θανατηφόρο σωματική βλάβη.

  Οι γονείς του Ντουζόν, Όλιβερ και Ρόζμαρι, ανέμεναν την παραδειγματική τιμωρία των δραστών και το μέγιστο της ποινής τους. Ο Όλιβερ και η Ρόζμαρι Ζαμίτ ήρθαν από την Αυστραλία στην Ελλάδα με το μικρότερο γιο τους.

    Στις 28 Ιουλίου 2008, ο Ντουζόν και η παρέα του δέχθηκαν επίθεση από τους κατηγορούμενους, όταν τους υποψιάστηκαν ότι έκλεψαν μια τσάντα από θαμώνα του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης. Αφού τους ακολούθησαν, περίπου 1,5 χιλιόμετρο μετά το μαγαζί, προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς και ζήτησαν διαβατήρια. Όταν τα παιδιά αρνήθηκαν, άρχισαν να χτυπούν τον άτυχο Ντουζόν και τον παράτησαν αιμόφυρτο και αβοήθητο στον δρόμο.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε