Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ενταση στη δίκη του δολοφόνου της Φιλοθέης

Στιγμιότυπο από την ένταση πριν τη δίκη ΦΩΤΟ NEWSIT
Στιγμιότυπο από την ένταση πριν τη δίκη ΦΩΤΟ NEWSIT

Τρέχοντας έβαλαν οι αστυνομικοί στην αίθουσα του δικαστηρίου τον 38χρονο καθηγητή μουσικής Γιάννη Κατσιλάμπρο ο οποίος δολοφόνησε το 2008 την 36χρονη σύζυγό του.

Εξαγριωμένοι οι συγγενείς τον περίμεναν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και μόλις τον αντίκρυσαν προσπάθησαν να του επιτεθούν.

Ο 38χρονος δικάζεται για την δολοφονία της 36χρονης συζύγου του Παναγιώτας.

Αποκαλυπτικές είναι οι μαρτυρίες της αδερφής του θύματος, του πατέρα του κατηγορούμενου και ενός στενού του φίλου.

Ανάμεσα στο ζευγάρι φαίνεται οτι υπήρχε μια σχέση αγάπης αλλά και απόλυτης καταπίεσης.
‘Οπως προκύπτει από τις σημερινές καταθέσεις, η οικογένεια του κατηγορούμενου δεν ήθελε αυτό τον γάμο αλλά όπως είπε ο πατέρας του Κατσιλάμπρου, δεν τολμούσε κανείς να του πεί κάτι κακό για τη γυναίκα του γιατί “μπορούσε να μας σκοτώσει!”

Η αδερφή του θύματος είπε οτι τον δεκαπενταύγουστο του 2006 το θύμα της είχε πεί : “Πάρε την αστυνομία γιατί ο Γιάννης θα με σκοτώσει.”
Ισχυρίζεται επίσης οτι το βράδυ του φόνου το ζευγάρι είχε καυγαδίσει στο αυτοκίνητο.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

‘Ενα τηλεφώνημα γείτονα της οικογένειας του  Γιάννη Κατσιλάμπρου σε γνωστό του  αστυνομικό που υπηρετεί στην Ασφάλεια  Αττικής, αποτέλεσε  την άκρη του νήματος για την εξιχνίαση της  δολοφονίας της Παναγιώτας Μαζαράκη.

Επί επτά ημέρες η δήλωση της εξαφάνισής της είχε απλώς καταχωρισθεί στο βιβλίο συμβάντων του Αστυνομικού Τμήματος Φιλοθέης και η μόνη έρευνα για τον εντοπισμό της γινόταν από ντετέκτιβ, που είχε προσλάβει ο ίδιος ο σύζυγός της.

Η πληροφορία «ο άνδρας της κάτι ξέρει, ψάξτε το» έφθασε στο Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών, το οποίο ζήτησε τον φάκελο της εξαφάνισης και στη συνέχεια πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον της Παναγιώτας Μαζαράκη.

Πολύ γρήγορα οι αστυνομικοί κατάλαβαν οτι ο σύζυγος ήξερε ακριβώς τι είχε συμβεί στην 36χρονη πιανίστρια και μητέρα δύο παιδιών: ενός αγοριού 4, ετών και ενός κοριτσιού μόλις 15 μηνών.

Τον περίμεναν λοιπόν έξω από το σπίτι του στη Φιλοθέη, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, χωρίς να γνωρίζουν ότι μερικά μέτρα πιο πέρα ήταν θαμμένη η Παναγιώτα Μαζαράκη.

Ο 38χρονος σχεδόν αμέσως έσπασε. Ο ίδιος μάλιστα τους οδήγησε στο σημείο που είχε θάψει τη γυναίκα του. Το πάρκο Πικιώνη απέναντι από το σπίτι τους!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε