Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Επεισοδιακή σύλληψη Ιρακινού στη Μαγνησία

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Με κλεμμένο αυτοκίνητο ο 21χρονος, μετέφερε 7 παράνομους μετανάστες απο τα σύνορα με την Τουρκία…

Ο 21χρονος Ιρακινός συνελήφθη στη Σούπρη Μαγνησίας, κοντά στο Αλμυρό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο νεαρός που ήταν στη χώρα μας χωρίς χαρτιά, έκλεψε ένα ΙΧ ιδιοκτησίας 28χρονου Αλβανού, πήγε στα σύνορα με την Τουρκία και παρέλαβε 7 αλλοδαπούς (4 Αφγανούς, 1 Ιρακινό, 1 Σύρο και 1 Παλαιστίνιο).

Την ίδια ημέρα, κι ενώ βρισκόταν με το αυτοκίνητό του στην εθνική Αθηνών – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει, εκείνος όμως δεν υπάκουσε να ανέπτυξε ταχύτητα.

Ακολούθησε καταδίωξη και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τόσο τον Ιρακινό όσο και τους υπόλοιπους μετανάστες. Κατά τη σύλληψή του ο 21χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικό, χτυπώντας τον με γροθιές.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 650 ευρώ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι άλλοι επτά αλλοδαποί είχαν καταβάλει απο 2.000 έως 2.500 δολάρια για να μεταφερθούν έως την Κωνσταντινούπολη, απ’ όπου στη συνέχεια τους παρέλαβε ένας Τούρκος έναντι 1.500 δολαρίων από τον καθένα και τους μετέφερε σε αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής σημείο του ποταμού Έβρου μέσω βάρκας, προκειμένου στη συνέχεια να παραληφθούν από τον 21χρονο υπήκοο Ιράκ και να προωθηθούν έως την Αθήνα.

Διαβάστε
Καταδίωξη δουλεμπόρων στην Αθηνών – Πατρών

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε