Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Επεισόδιο με την αδελφή της Σκορδέλη

Επεισόδιο με την αδελφή της Σκορδέλη

Ανανεώθηκε η κράτηση όλων των υπόπτων για τη δολοφονία του Α. Χατζηκωστή. Τι είπε ο ανακριτής για την τηλεπαρουσιάστρια. Εισαγγελική έρευνα προκάλεσε χειρονομία της αδελφής της Σκορδέλη.

Να γίνει ειδική έρευνα για μια χειρονομία της αδελφής της Ελενας Σκορδέλη, διέταξε ο Εισαγγελέας Δημοκρατίας κ. Μάτσας. Κατα τη διάρκεια της διαδικασίας για την ανανέωση της κράτησης των υπόπτων, η αδελφή της Σκορδέλη στράφηκε προς το μέρος του Φάνου Χατζηγεωργίου, ο οποίος στην ομολογία του ενέπλεξε τα δύο αδέλφια, και του έκανε χειρονομία σαν να εννοούσε “κλείσε το στόμα σου γιατί θα σου κόψω το λαρύγγι”, όπως μεταδίδουν κυπριακά μέσα ενημέρωσης. 

Η κράτηση της τηλεπαρουσιάστριας και του αδελφού της Τάσου Κρασοπούλη ανανεώθηκε για άλλες 8 ημέρες.

Η δικαστής Στάλω Χατζηγιάννη είπε ότι από τη μαρτυρία που κατέχει η Αστυνομία, δημιουργείται εύλογη υποψία ότι οι δύο ύποπτοι συνδέονται με την υπόθεση. Είπε επίσης, ότι έχει πειστεί ότι η κράτηση των υπόπτων δεν επιδιώκεται για αλλότριους σκοπούς, αλλά για να μπορέσει η Αστυνομία να ολοκληρώσει το ανακριτικό της έργο, αφού αξιοποίησε στο ακέραιο το χρόνο που της παραχωρήθηκε με το πρώτο διάταγμα κράτησης.

Η κ.Χατζηγιάννη απέρριψε αίτημα του δικηγόρου των δύο υπόπτων να του δοθούν οι καταθέσεις του ύποπτου Φάνου Χατζηγεωργίου.

Στο Δικαστήριο ο ανακριτής της υπόθεσης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Έλενα Σκορδέλη φαίνεται να θεωρούσε ως υπαίτιο για την απομάκρυνσή της από τον τηλεοπτικό σταθμό «Σίγμα» τον Άντη Χατζηκωστή, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να ελέγξει το 51% των μετοχών του σταθμού, αγοράζοντας και άλλες μετοχές. Επίσης, είχε επαφές με τέσσερις άλλους μετόχους, καθώς και έναν μεγαλομέτοχο ώστε να καταστήσει δυνατό το στόχο της. 

Το  Δικαστήριο ανανέωσε επίσης και την κράτηση των άλλων δύο υπόπτων, του Φάνου Χατζηγεωργίου και του Ανδρέα Γρηγορίου. 

    
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ε. Σκορδέλη: “Αδικα με κατηγορούν”
Ποια είναι η παρουσιάστρια που κατηγορείται για τη δολοφονία του Α. Χατζηκωστή
Στη φυλακή η παρουσιάστρια για τη δολοφονία του Α. Χατζηκωστή
   

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε