Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Έπιασαν έναν από τους δολοφόνους του περιπτερά στα Άνω Λιόσια

(ΦΩΤΟ NEWSIT)

24 ετών είναι ο ένας από τους δολοφόνους του άτυχου μεροκαματιάρη που δέχθηκε εννιά σφαίρες από “καλάσνικοφ” τον περασμένο Φεβρουάριο όταν προσπάθησε να εμποδίσει τους ληστές που ήθελαν να του αδειάσουν το περίπτερο

Οι αστυνομικοί που από την πρώτη στιγμή έχοντας αξιοποιήσει τα στοιχεία γνώριζαν ότι και αυτή η αδίστακτη σπείρα Αλβανών όπως αποδείχθηκε κακοποιών προμηθεύεται αυτοκίνητα από μια συγκεκριμένη σπείρα που κλέβει αντιπροσωπείες.Από την ίδια σπείρα διαρρηκτών που προμηθεύτηκαν το αμάξι οι 3 Αλβανοί κακοποιοί είχαν προμηθευτεί το τζιπ και οι δολοφόνοι των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στου Ρέντη.
Πέρασαν μήνες αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη των δολοφόνων. Δυστυχώς έβαλαν στο χέρι μόνο τον έναν από τους τρεις φονιάδες. Πέρασαν χειροπέδες στον 24χρονο όμως φαίνεται ότι οι άλλοι δύο συνεργοί του έχουν διαφύγει στην Αλβανία.
Πρόσφατα είχαν κλέψει ένα ακόμη αυτοκίνητο και αυτό κάνει τους αστυνομικούς να υποπτεύονται ότι ίσως ετοίμαζαν νέο χτύπημα. Ευτυχώς φαίνεται ότι τους πρόλαβαν καθώς στην περίπτωση του 45χρονου περιπτερά αποδείχθηκε πως δεν διστάζουν να σκοτώσουν.
Είχαν πάει χαράματα στο περίπτερο απείλησαν με το καλάσνικοφ τον περιπτερά, του άδειασαν το ταμείο, άρπαξαν τσιγάρα και κάρτες κινητής τηλεφωνίας και όταν εκείνος την ώρα που έμπαιναν στο αμάξι τους έβγαλε μια κυνηγετική που είχε για ασφάλεια δεν δίστασαν να του αδειάσουν στο κορμί το καλάσνικοφ.
Αυτό το καλάσνικοφ σύμφωνα με τα στοιχεία το είχαν χρησιμοποιήσει τουλάχιστον άλλη μια φορά. Είχαν ρίξει και εναντίον ενός ιδιοκτήτη ΠΡΟΠΟ στην Ηλιούπολη, ευτυχώς χωρίς να τον τραυματίσουν.
Αυτό αποδεικνύει πόσο αδίστακτοι είναι οι κακοποιοί και έτσι οι αστυνομικοί αφήνουν ανοιχτή την υπόθεση βάζοντας σε πρώτη προτεραιότητα τη σύλληψη των άλλων δύο Αλβανών κακοποιών που διαφεύγουν.

Διαβάστε επίσης:
Σαρώνει η εγκληματικότητα – Εκτέλεσαν με καλάσνικοφ περιπτερά για να τον ληστέψουν
Το τελευταίο μεροκάματο – Πήγε για δουλειά και συνάντησε τους δολοφόνους του

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε