Πέμπτη, 9 Μαΐ
19oC Αθήνα

Έπιασαν έναν ληστή τους έφυγαν… 14 !

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Σαρώνει η εγκληματικότητα στο δρόμο και στα μικρομάγαζα…

Πρώτο θύμα ένας άνδρας στην οδό Φυλής στα Άνω Λιόσια. Δυο ληστές τον πλησίασαν, έβγαλαν μαχαίρια και τον ανάγκασαν να τους δώσει τα 2.000 ευρώ που είχε μαζί του. Οι δράστες έφυγαν με αυτοκίνητο όμως οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν.
Λίγο πριν τις έντεκα το βράδυ στο Χαλάνδρι οι ληστές “χτύπησαν” σε ψιλικατζίδικο. Ο ιδιοκτήτης είδε την κάννη του όπλου που κρατούσαν και αναγκάστηκε να τους δώσει τα 60 ευρώ που είχε στο ταμείο.
Παρόμοιο το σκηνικό σε μίνι μάρκετ που διανυκτερεύει στους Αμπελόκηπους. Ο ληστής μπήκε με το όπλο στο χέρι και ανάγκασε το ιδιοκτήτη να του δώσει την είσπραξη της ημέρας.
Στην οδό Παξών στην Κυψέλη οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν νεαρό που μόλις είχε αρπάξει την τσάντα μιας γυναίκας. Όπως αποδείχθηκε ο νεαρός μαζί με άλλους τρεις συνεργούς του λίγα λεπτά νωρίτερα είχαν αρπάξει την τσάντα και μιας άλλης γυναίκας.
Επόμενο περιστατικό η απόπειρα ληστείας ενός άνδρα στην Κουμουνδούρου. Οι τρεις ληστές κρατούσαν όπλα όμως ο άνδρας άρχισε να καλεί σε βοήθεια και κείνοι τράπηκαν σε φυγή.
Το … αστυνομικό δελτίο έκλεισε με μια επίθεση δίπλα στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας. Στην οδό Σωκράτους τρεις ληστές απείλησαν έναν μετανάστη και του άρπαξαν τα 30 ευρώ που είχε μαζί του…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε