Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Έπιασαν σπείρα που είχε γδύσει από καλώδια τη Θεσπρωτία – ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

500 κιλά καλώδια βρήκαν και κατέσχεσαν οι αστυνομικοί!

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη της σπείρας έκλεβαν συστηματικά καλώδια χαλκού στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Θεσπρωτίας.

Συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω σήμερα, νωρίς το πρωί, στην περιοχή Μαυρούδι Θεσπρωτίας, τρεις τσιγγάνοι, ηλικίας 22,21 και 19 ετών.

Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα στο Μαυρούδι Θεσπρωτίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ. στο οποίο βρίσκονταν οι τρεις δράστες και το ακινητοποίησαν για να κάνουν έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν στα καθίσματα και στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου καλώδια χαλκού, διαφόρων διαμετρημάτων συνολικού βάρους 500 κιλών και κατασχέθηκαν.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, τα καλώδια τα είχαν κλέψει λίγο πριν, από τον προαύλιο χώρο του υποσταθμού της Δ.Ε.Η. στο Μαυρούδι Θεσπρωτίας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε ότι τα μέλη της σπείρας, το τελευταίο δίμηνο είχαν κάνει άλλες τέσσερις κλοπές καλωδίων τριφασικού ρεύματος από αγροκτήματα στο Ασπροκκλήσι και στο Ράγιο Θεσπρωτίας.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν συμμετοχή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηγουμενίτσας.

Διαβάστε ακόμα:

Θεσσαλονίκη: Ο οδηγός του φορτηγού, πιάστηκε με 60 κιλά χασίς – Δείτε φωτό!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε