Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Έπιασαν στη Μεσσηνία διεθνώς διωκόμενο Ρουμάνο

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Ο 42χρονος συνελήφθη χθες μαζί με έναν 33χρονο συμπατριώτη του. Σε βάρος του πρώτου, εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Ρουμανικών Αρχών, για κλοπές.

Και οι δύο κατηγορούνται για παράβαση της Νομοθεσίας για τα όπλα. Κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια και διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς επίσης κοσμήματα, χάλκινα αντικείμενα και καλώδια, η προέλευση των οποίων ερευνάται

Οι αστυνομικοί τους έπιασαν χθες το πρωί, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και αφού τους έκαναν έλεγχο. Στην κατοχή τους, βρήκαν και κατέσχεσαν, δύο μαχαίρια τα οποία κατείχαν παράνομα.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, σε βάρος του 42χρονου, εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης από τις Αρχές της Ρουμανίας, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για κλοπές.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κυπαρισσίας, για εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους σε κλοπές,
καθώς στην κατοχή τους βρεθήκαν επίσης και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, χάλκινα αντικείμενα, καλώδια και κοσμήματα, τη νομιμότητα της κατοχής των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Διαβάστε ακόμα:

Θράκη: Η κλοπή 8χρονου παιδιού που έκανε μέχρι τους αστυνομικούς να δακρύσουν…

Πάτρα: Λυκόσκυλο έκοψε το αυτί Αλβανού που μπήκε σε αγροτική κατοικία!

Κοζάνη: Τραγωδία με φοιτήτρια – Βρέθηκε νεκρή σε παγωμένη λίμνη!

Μύκονος: Τρόμος στη Μικρή Βενετία – Πλήρωσαν την αγάπη τους, στον Έλληνα ιδιοκτήτη!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε