Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Επιασαν τον δράστη του ανελέητου ξυλοδαρμού ηλικωμένων μέσα στο σπίτι τους!

‘Ενας 32χρονος Αιγύπτιος είναι ο δράστης του βάρβαρου ξυλοδαρμού ζευγαριού ηλικιωμένων μέσα στο σπίτι τους στα Πατήσια.

Ο δράστης αναγνωρίσθηκε από την 69χρονη γυναίκα, η οποία ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ. Όπως προκύπτει όλα ήταν οργανωμένα. Φίλος του δράστη ήταν πρώην ενοικιαστής της ηλικιωμένης και έμενε στην ίδια πολυκατοικία με το ηλικιωμένο ζευγάρι.

Ωστόσο καθώς δεν πλήρωνε τα ενοίκια το ζευγάρι τον είχε διώξει. Εκείνος όμως γνώριζε τα περιουσιακά τους στοιχεία και οργάνωσε την επιθεση κατά του ζευγαριού.

‘Ολα έγιναν στις 10 το πρωί στις 9 Ιουνίου. Η 69χρονη είχε ανέβει στην ταράτσα να απλώσει τα ρούχα και είχε αφήσει μισάνοιχτη την πόρτα στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας στην οδό Γ Σεπτεμβρίου.

Ο αδίστακτος κακοποιός βρήκε την ευκαιρία και μπήκε μέσα και χτύπησε τον 71χρονο σύζυγό της με ένα σφυρί στο κεφάλι. Εκείνη κατέβηκε μόλις άκουσε φασαρία και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη ο οποίος την χτύπησε επίσης.

Η 69χρονη γυναίκα σε κατάσταση σοκ έβαλε τις φωνές και άρχισε να κατεβαίνει για να καλέσει σε βοήθεια. Ο δράστης φοβήθηκε, πήρε οτι πρόλαβε και εξαφανίστηκε.

Οταν η 69χρονη έφτασε στην είσοδο της πολυκατοικίας φωνάζοντας οι γείτονες έτρεξαν προς το μέρος της και τότε εκείνη λιποθύμησε.

Τον 32χρονο εντόπισαν οι αστυνομικοί να τριγυρνά ανενόχλητος στην ιδια περιοχή το μεσημέρι της Παρασκευής και τον συνέλαβαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εισβολή ληστών σε σπίτι ηλικιωμένων στο κέντρο – Τους χτύπησαν με σφυρί

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε