Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Έπιασαν τους ληστές των εστιατορίων!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ηταν εκείνοι που είχαν “μαδήσει” εστιάτορες και πελάτες, αφού δεν δίσταζαν να εισβάλλουν στις ταβέρνες ενώ ήταν ανοικτές!

Οι τρεις Αλβανοί έχουν κάνει τουλάχιστον 13 ληστείες τόσο σε ταβέρνες, όσο και σε τράπεζες!

Για την ακρίβεια, ο ένας από αυτούς φέρεται να συμμετείχε στη διπλή ληστεία τραπεζών (η μία ήταν δίπλα στην άλλη) που έγινε στη Μαλεσίνα με λεία πάνω από 27.000 ευρώ.
 

Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 23, 27 και 28 ετών και μεταξύ άλλων φέρονται να έχουν “χτυπήσει”  ένα κέντρο διασκέδασης στο Κάστρο Βοιωτίας, ένα μαγαζί στην περιοχή Παύλου Βοιωτίας, δύο ταβέρνες στο Μενίδι, μία ταβέρνα στη Βαρυμπόμπη, ένα μίνι μάρκετ στην Αταλάντη και τρία βενζινάδικα στον Ορχομενό, τη Νέα Ερυθραία και τα Μέγαρα. Φέρονται ακόμα, να είναι οι άνθρωποι που επιτέθηκαν σε φύλακα, στο Μαρτίνο Φθιώτιδας για 65 ευρώ!
 
Κατά τις επιθέσεις δεν ήταν λίγες οι φορές που πυροβολούσαν στον άερα για εκφοβισμό ενώ στις ληστείες των εστιατορίων έκλεβαν χρήματα αλλά και πολύτιμα αντικείμενα και από τους πελάτες.
 
Στην κατοχή τους βρέθηκε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο!
Είχαν Καλάσνικοφ, χειροβομβίδα, καραμπίνα αλλά και αντικείμενα που βοηθούσαν την κάλυψή τους, όπως κουκούλες, γάντια, φόρμες ακόμα και κυάλια για να παρακολουθούν τα θύματά τους!
Οι συλληφθέντες κρατούνται στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε