Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Έπιασαν τρεις εμπόρους ναρκωτικών για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων από τη Λάρισα στη Θεσσαλονίκη

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Το κύκλωμα “ειδικευόταν” στο ακατέργαστο χασίς…

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστου χασίς, συνολικού βάρους τριών κιλών και 95 γραμμαρίων

Τα τρία άτομα συνελήφθησαν σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου.
Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς ηλικίας 29 και 39 ετών και έναν 46χρονο Έλληνα
.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχαν φτιάξει εγκληματική ομάδα, με σκοπό την εμπορία μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών από την πόλη της Λάρισας στη Θεσσαλονίκη.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας

Το μεσημέρι χθες, εντοπίστηκαν δύο αυτοκίνητα, μέσα στα οποία βρίσκονταν οι τρεις άνδρες. Συγκεκριμένα, στο ένα ήταν οι δύο αλλοδαποί ενώ στο άλλο ο 46χρονος Έλληνας, ο οποίος πήγαινε μπροστά και επιτηρούσε το δρομολόγιο.

Σε πάράδρομο της Ευκαρπίας, πάρκαραν τα αυτοκίνητα και έκρυψαν σε εγκαταλειμμένο κτίσμα έναν σάκο, ο οποίος περιείχε τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστο χασίς, συνολικού βάρους τριών κιλών και 95 γραμμαρίων.

Αργότερα και έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της παραπάνω Υπηρεσίας, συνελήφθη ο 29χρονος στην περιοχή της Ευκαρπίας τη στιγμή που πούλαγε τα ναρκωτικά σε ένα άτομο που αναζητείται ενώ οι άλλοι δύο συνεργοί συνελήφθησαν στα διόδια των Μαλγάρων, όπου περίμεναν τον 29χρονο.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμα:

Θεσσαλονίκη: Δύο με χειροπέδες για χρέη που ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε