Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Επικήρυξαν με 1 εκατ. ευρώ τον Παλαιοκώστα! – Μπλόκα σε όλη τη Στερεά για τον εντοπισμό του

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τον ψάχνουν σε όλη τη Στερεά μετά το νέο φιάσκο της διαφυγής του. Ανωνυμία εξασφαλίζει η αστυνομία σε όποιον «δείξει» που κρύβεται ο Παλαιοκώστας

Να «απαντήσει» στα ερωτήματα που προκάλεσε η… προαγωγή του Βασίλη Παλαιοκώστα σε τρομοκράτη επιχειρεί η κυβέρνηση. Και με κοινή απόφαση των υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή και Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή 1.000.000€ σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες, που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και σύλληψη του διαβόητου δραπέτη.

Για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε αρχής και οποιουδήποτε τρίτου, αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

“Χτενίζουν” τη Στερεά, μπλόκα παντού και αστυνομικοί με το δάχτυλο στη σκανδάλη

Πάνοπλοι αστυνομικοί με το δάχτυλο στη σκανδάλη «χτενίζουν» ολόκληρη τη Στερεά Ελλάδα για να βρουν τον Βασίλη Παλαιοκώστα, που για πολλοστή φορά διέφυγε τη σύλληψη.

Αστυνομικά μπλόκα έχουν στηθεί στους ορεινούς όγκους της Φθιώτιδας, της Φωκίδας, της Βοιωτίας και της Ευρυτανίας, ακόμη και στα “περάσματα” του διαβόητου κακοποιού, ο οποίος γνωρίζει καλά μέχρι και τους δασικούς δρόμους της περιοχής.

Η αστυνομία έχει βρεθεί και πάλι στο μάτι του κυκλώνα μετά το νέο φιάσκο και την διαφυγή του Παλαιοκώστα μετά από αστυνομική καταδίωξη την περασμένη Κυριακή στην Αράχωβα αλλά και εξαιτίας της απόφασης να «βαφτιστεί» ο διαβόητος κακοποιός τρομοκράτης, με την Αστυνομία να… ανακαλύπτει αποτύπωμά του στο φάκελο βόμβα που εστάλη πριν από 8 μήνες στο γραφείο του τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του Γιώργου Βασιλάκη.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε