Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Επίθεση εναντίον του Θ. Πλεύρη

Επίθεση εναντίον του Θ. Πλεύρη

Μια ομάδα ατόμων κινήθηκε εναντίον του Θάνου Πλεύρη τη στιγμή που βρισκόταν στο χώρο των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων

Ο Θ. Πλεύρης βρισκόταν στο πάρκο απέναντι από το χώρο των δικαστηρίων και ετοιμαζόταν να περάσει το δρόμο για να πάει στο χώρο των δικαστηρίων όπου εκδικαζόταν κάποια υπόθεσή του.

Στο χώρο των δικαστηρίων υπήρχαν συγκεντρωμένοι περίπου 50 νεαροί καθώς εκδικαζόταν υπόθεση επίθεσης μελών της Χρυσής Αυγής εναντίον αλλοδαπών.

Μια ομάδα από τους νεαρούς αντιλήφθηκε τον πρώην βουλευτή και κινήθηκε εναντίον του με άγριες διαθέσεις. Κάποιοι από αυτούς κατάφεραν να τον πλησιάσουν και σύμφωνα με πληροφορίες χειροδίκησαν εναντίον του.

Ο Θ. Πλεύρης κατάφερε ωστόσο να διαφύγει και να βρει καταφύγιο στο αυτοκίνητό του, ενώ αστυνομικοί που βρισκόταν στα δικαστήρια επενέβησαν απομακρύνοντας τους νεαρούς από το σημείο.

“Είχα πάει στα δικαστήρια για να δικάσω υπόθεση και δεχθήκαμε επίθεση με το συνεργάτη μου από 20 αναρχικούς” δήλωσε o ίδιος ο Θ. Πλεύρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα άτομα χτύπησαν τον πρώην βουλευτή που κατάφερε ωστόσο να διαφύγει και να μπει στο αυτοκίνητό του.

Όπως αναφέρει στο twitter του ο βουλευτής την ΝΔ  Α.Γεωργιάδης μια ομάδα αντεξουσιαστών επιτέθηκαν και χτύπησαν στον Θάνο Πλεύρη

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε