Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του αδελφού του Σίμου Κεδίκογλου – “Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται” λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του αδελφού του Σίμου Κεδίκογλου – “Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται” λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

– Μέσα στο σπίτι ήταν ο ίδιος ο αδελφός του κ. Κεδίκογλου, η σύζυγός του και το 3 χρόνων παιδί τους
– Οι δράστες έσπασαν με βαριοπούλα την είσοδο και πέταξαν μέσα την αυτοσχέδια βόμβα
– Η πυρκαγιά έσβησε αμέσως ενώ προκλήθηκαν μικρές ζημιές
– “Στοχοποιώντας συγγενείς και παιδιά, οι θιασώτες της βίας δυναμώνουν τη θέληση μας” λέει ο Σ.Κεδίκογλου
– Δείτε ΦΩΤΟ του Newsit

Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου σημειώθηκε στις 23:15 χτες το βράδυ, στο Λόφο του Στρέφη, στην Αθήνα.


 
Άγνωστοι έσπασαν με βαριοπούλα την είσοδο τριώροφου κτιρίου όπου στεγάζεται και το τεχνικό γραφείο του κυρίου Κεδίκογλου, ο οποίος ήταν στο σπίτι μαζί με τη σύζυγο του και το τρίχρονο παιδί τους και πέταξαν στο εσωτερικό μία βόμβα μολότοφ με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά.


 
Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα της πυροσβεστικής με 3 πυροσβέστες, αλλά εντωμεταξύ η φωτιά είχε κατασβεστεί αφού προξένησε μικρές υλικές ζημιές.

“Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται”

 

Σε δηλώσεις του για την επίθεση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε :”Στοχοποιώντας συγγενείς και μικρά παιδιά, το μόνο που πετυχαίνουν οι θιασώτες της βίας είναι να δυναμώνουν τη θέληση μας. Το σύνολο του πολιτικού κόσμου πρέπει να καταδικάσει απερίφραστα και χωρίς εξαιρέσεις την απόπειρα διάχυσης του τρόμου στην κοινωνία μας. Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται”.

Διαβάστε

«Σφάζονται» ξανά κυβέρνηση-ΣΥΡΙΖΑ για τα… γκαζάκια – Κεδίκογλου: Ζητάμε το αυτονόητο – ΣΥΡΙΖΑ: Φταίμε και για τους εξωγήινους!

Ποιοι ανέλαβαν την ευθύνη για τις επιθέσεις με γκαζάκια κατά των 5 γνωστών δημοσιογράφων

Οργανωμένη επίθεση με γκαζάκια εναντίον γνωστών δημοσιογράφων – Αγρια κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιθέσεις σε γραφεία της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και σε ΑΤΜ
 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε