Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Επίθεση με πέτρες σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση με πέτρες σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Τρίτη επίθεση στα γραφεία του στο Νέο Ηράκλειο καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, αυτή τη φορά, άγνωστοι πέταξαν πέτρες.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τα ξημερώματα της Κυριακής έγινε επίθεση με πέτρες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Νέοτητος 20.

Στα ίδια γραφεία είχε σημειωθεί ξανά επίθεση Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου και τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, αναφέρει η ανακοίνωση.

«Είναι σαφές πως δεν μπορούμε να ομιλούμε για μεμονωμένα γεγονότα. Η δράση μας κάποιους ενοχλεί. Είναι οικτρή μειοψηφία.
Η τακτική του εκφοβισμού της κοινωνίας, προφανώς, και όχι των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ γιατί αυτό δεν γίνεται, δεν θα περάσει. Η στρατηγική της έντασης έχει ως στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινωνίας από τα πραγματικά προβλήματα. Θα αποτύχει.
Συνεχίζουμε τους μαζικούς δημοκρατικούς αγώνες για υπεράσπιση και εμβάθυνση της δημοκρατίας, ενάντια στην προσπάθεια εκφασισμού της κοινωνίας. Αγωνιζόμαστε για μια κοινωνία δικαιοσύνης, αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και μιας ζωής με αξιοπρέπεια» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέοι εμπρησμοί τη νύχτα σε γραφεία της ΝΔ, της ΔΕΗ και τράπεζες

Η βια και οι εμπρηστικές επιθέσεις στήνουν σκηνικό πόλωσης ανάμεσα σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ – “Η ΝΔ συμπεριφέρεται σαν συγγενής της Χρυσής Αυγής”

Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του αδελφού του Σίμου Κεδίκογλου – Τι αποκαλύπτουν αυτόπτες μάρτυρες στο NewsIt

“Πόλεμος” για γκαζάκια και Βίλα Αμαλία – Σαμαράς κατά ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα: Φέρονται σαν περιθωριακοί

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε