Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ορέστης Τσακαλώτος: Επίθεση στα γραφεία της εταιρείας του ξαδέλφου του ΥΠΟΙΚ!

Ορέστης Τσακαλώτος

– Επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 05.12.2017 στα γραφεία της εταιρείας Qualco
– Πρόκειται για εταιρεία διαχείρισης δανείων και συμβουλευτικό κέντρο δανειοληπτών
– Ιδρυτής της και διευθύνων σύμβουλος είναι ο Ορέστης Τσακαλώτος, ξάδελφος του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη
– Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην “καρδιά” του Αμαρουσίου
– Πληροφορίες πως οι άγνωστοι προκάλεσαν υλικές ζημιές σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές
– Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο

Μια ακόμη επίθεση με κίνητρο -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- τα κόκκινα δάνεια. Σημειώθηκε στα γραφεία της εταιρείας Qualco, στο Μαρούσι. Ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της συγκεκριμένης εταιρείας είναι ο Ορέστης Τσακαλώτος. Που δεν είναι άλλος από τον ξάδελφο του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Ο Ορέστης Τσακαλώτος και η Qualco στο “στόχαστρο”

Οι πρώτες πληροφορίες είναι ακόμη συγκεχυμένες. Η είδηση αναφέρει πως άγνωστοι επιτέθηκαν στα γραφεία της εταιρείας, που βρίσκεται σε εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι άνωστοι πέρασαν… σαν κύριοι την τζαμαρία, ενώ είναι άγνωστο ακόμη αν ο Ορέστης Τσακαλώτος βρίσκονταν εκείνη την ώρα εντός των εγκαταστάσεων.

Φέρονται να προκάλεσαν υλικές ζημιές σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Δείτε την εικόνα από την είσοδο της εταιρείας

Ορέστης Τσακαλώτος

Η εταιρεία Qualco εδρεύει όπως προαναφέραμε στο Μαρούσι. Είναι εταιρεία διαχείρισης δανείων και συμβουλευτικό κέντρο δανειοληπτών.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τυχόν τραυματισμούς. Παράλληλα το ρεπορτάζ βρίσκεται σε εξέλιξη ούτως ώστε να διαπιστωθεί το εύρος των υλικών ζημιών που σημειώθηκαν από την επίθεση των αγνώστων. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ο Ορέστης Τσακαλώτος όπως “συστήνεται” στην Qualco

Όπως αναφέρει το site της εταιρείας, “ο Ορέστης ειναι ιδρυτής της Qualco και Διευθύνων Σύμβουλος από το 1998. Ο Ορέστης Τσακαλώτος θέτει το όραμα και την υψηλού επιπέδου στρατηγική της εταιρείας”. Στο site ακόμη παρατίθενται βιογραφικά στοιχεία του ξαδέλφου του υπουργού των Οικονομικών.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις