Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Έπνιξαν την Αρχόντισσα της Κεφαλλονιάς

Φίλοι και γνωστοί που εντόπισαν το άψυχο σώμα της 70χρονης ΦΩΤΟ NEWSIT

Το NewsIt.gr αποκαλύπτει ένα έγκλημα στην Κεφαλλονιά που συγκλονίζει το νησί.

Ένα από τα αγριότερα εγκλήματα της Κεφαλονιάς, εκτυλίχθηκε το περασμένο Σάββατο στην περιοχή της Αγίας Ευθυμίας. Μια από τις… πιο ευκατάστατες αρχόντισσες του νησιού, η 70χρονη Μ.Α. βρέθηκε νεκρή, από ασφυκτικό θάνατο όπως περιγράφει ο ιατροδικαστής, σε ένα από τα πιο παλιά αρχοντικά της περιοχής.

 Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν σίγουρα βγήκαν από αστυνομική ταινία: η άτυχη γυναίκα είχε κανονίσει με φίλη της το πρωί του Σαββάτου συνάντηση για καφέ. Επειδή, όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ραντεβού, τόσο η φίλη της, όσο και οι γείτονες, ανησύχησαν και έφτασαν στο σημείο, όπου η 70χρονη διατηρεί εδώ και χρόνια ένα από τα πιο ακριβά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της περιοχής. Κλειδιά που βρέθηκαν σε χέρια συγγενών σε περίπτωση…ανάγκης, άνοιξαν το σπίτι. Το άψυχο σώμα τυλιγμένο με κουβέρτα, αλλά η απουσία εξωτερικών κακώσεων, οδήγησαν αρχικά τους γείτονες στην εκτίμηση ότι η 70χρονη πέθανε από παθολογικά αίτια.

 Η ιατροδικαστική εξέταση όμως, και οι πρώτες ανακρίσεις της αστυνομίας, έγραψαν άλλο σενάριο: άγνωστος μπήκε από ανοιχτό παράθυρο ισογείου, που έβλεπε στον ακάλυπτο του ξενοδοχείου. Από την εσωτερική σκάλα ανέβηκε στον 1ο όροφο, και εκεί παραβιάζοντας την πόρτα της κρεβατοκάμαρας, μπήκε στο χώρο της όπου κοιμόταν η 70χρονης. Η γυναίκα προσπάθησε να αντιδράσει, όμως το χέρι του δράστη αμέσως έφραξε τους αεροφόρους αγωγούς, και με την βοήθεια ενός μαξιλαριού, επήλθε αθόρυβα ο θάνατός της.

 Δυστυχώς, το τέλος της Κεφαλλονίτισσας αρχόντισσας, μιας γυναίκας με μεγάλη περιουσία στο νησί – όπως λένε οι κάτοικοι του νησιού στο NewsIt.gr- ήταν τελικά άδικος, αφού ο δράστης μάλλον δεν κατάφερε να αρπάξει πολλά, αφού χρήματα και κοσμήματα δεν φυλάσσονταν στο χώρο.

 Αν και, όπως είπαν οι αστυνομικές αρχές στο NewsIt.gr, o δράστης μοιάζει να ήταν ερασιτέχνης και η σύλληψή του είναι ζήτημα χρόνου, αφού άφησε πολλά ίχνη πίσω του, το ενδιαφέρον είναι ότι οι έρευνες στρέφονται όχι μόνο σε αλλοδαπούς και ντόπιους του νησιού, αλλά και στο στενό οικογενειακό περιβάλλον της γυναίκας!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε