Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ερέτρια: έριξε χαριστική βολή στα θύματα.

Το σημείο όπου έγινε το τριπλό φονικό ΦΩΤΟ ΕΦΗ ΝΤΙΝΗ
Οκτώ σφαίρες έριξε συνολικά ο 54χρονος δράστης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εκτέλεσε τα θύματά του από απόσταση μισού μέτρου ρίχνοντάς τους και τη χαριστική βολή.

Οι πέντε σφαίρες, σύμφωνα με την έρευνα του ιατροδικαστή έχουν ριχθεί από απόσταση πενήντα εκατοστών έως ένα μέτρο και οι τρεις ήταν χαριστικές βολές. Ένα από τα θύματα μάλιστα έχει δεχθεί τη μια σφαίρα στην πλάτη.
Ο 54χρονος οδηγείται αυτή την ώρα για να απολογηθεί και πλέον υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα τοκογλυφίας. Δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του, λέγοντας ότι τα θύματά του τον απειλούσαν.
 
“Έχω μετανιώσει γι’ αυτό που έγινε. Όταν ήρθαν και πάλι να με απειλήσουν και να μου ζητήσουν χρήματα θόλωσα. Πήρα το πιστόλι και έγινε ό,τι έγινε. Δεν θυμάμαι τίποτε από ένα σημείο και μετά” λέει τώρα ο Παναγιώτης Σίμωσης που ισχυρίζεται ότι είναι θύμα εκβιασμού των τριών ανδρών.
 
Λέει πως χρωστούσε 44.000 ευρώ στα θύματα. Αναγκάστηκε  να δανειστεί από αυτούς γιατί δεν είχε δυνατότητα λόγω δικαστικών αποφάσεων εναντίον του να δανειστεί από τράπεζα.
 
Έξι μηνύσεις είχε κάνει εναντίον των θυμάτων του για τοκογλυφία ο 54χρονος. “Ήθελαν να με καταστρέψουν”, λέει. Αυτή τη φορά, όπως ισχυρίζεται, είχαν πάει στη Χαλκίδα για να κατασχέσουν το αυτοκίνητο του γιου του. Δεν άντεξε…
 
Το χρονικό του μακελειού.
Ο 54χρονος Παναγιώτης Σίμωσης, μπήκε μέσα στο εστιατόριο και φώναξε “π….δες θα σας γ…..!” και πυροβόλησε εναντίον των τριών ανδρών. Είχαν κλείσει ραντεβού θανάτου μαζί του για να διευθετηθούν οι οικονομικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους.

ΦΩΤΟ NEWSIT από Έφη Ντίνη

Θύματα είναι ο Ανδρέας Καρμίρης, 34 ετών, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, 40 ετών και ο δικηγόρος Αθανάσιος Θάνος, 52 ετών, όλοι από την Αθήνα.

Η παρέα των τεσσάρων ανδρών, μεταξύ των οποίων και άλλος ένας δικηγόρος έφθασαν από την Αθήνα στην Ερέτρια, προκειμένου να βρουν τον 54χρονο «οφειλέτη» τους, και να τα βρούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θύματα και δράστης θα συζητούσαν το ενδεχόμενο κατάσχεσης του σπιτιού αλλά και των επιχειρήσεων, ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων-πλυντηρίου αυτοκινήτων κι ενός καφενείου, που διατηρούσε ο 54χρονος και οι δύο γιοι του.

Μάλιστα μία εβδομάδα νωρίτερα τον είχε επισκεφθεί δικαστικός επιμελητής για να τον ενημερώσει για την κατάσχεση, και ο 54χρονος του είχε πει ότι αν κάνουν κάτι τέτοιο «θα τους σκότωνε».
 
Οι τέσσερις άνδρες αρχικά αναζήτησαν τον 54χρονο στο σπίτι και στην δουλειά του και δεν τον βρήκαν. Εκείνος το έμαθε.Τον πήραν τελικά τηλέφωνο και έκλεισαν ραντεβού στην παραλιακή οδό της Ερέτριας. Ήθελαν να εκτελέσουν τη διαταγή πληρωμής επιταγής ύψους 3.000 ευρώ.

Οι τρεις άνδρες κάθισαν να φάνε σε παραλιακό εστιατόριο, στην Λεωφόρο Αρχαίου Θεάτρου στην Ερέτρια, εκεί όπου είχε κλειστεί το ραντεβού. Ο τέταρτος από την παρέα, επίσης δικηγόρος, υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τις συγκεκριμένες δοσοληψίες είχε απλά συνοδεύσει τον συνάδελφό του, και είχε απομακρυνθεί για λίγο, για να μιλήσει στο κινητό του.

Εκείνη την ώρα έφθασε ο 54χρονος σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε τους τρεις που βρίσκονταν μπροστά του, 7 φορές, σχεδόν εξ’ επαφής. Κανένας δεν πρόλαβε να κάνει απολύτως τίποτα και ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος.

Η ταβέρνα στην οποία έγινε το Μακελειό (ΦΩΤΟ EUROKINISSI) 

Αμέσως μετά το μακελειό, ο δράστης εξαφανίστηκε. Στον δρόμο πέταξε το όπλο του εγκλήματος, και λίγη ώρα αργότερα, αφού προηγήθηκε τηλεφωνική συνομιλία με τους αστυνομικούς, παραδόθηκε μέσα στο σπίτι του στη Χαλκίδα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟΥ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑΣ

ΦΩΤΟ ΝEWSIT από Έφη Ντίνη

 Την ίδια ώρα συγγενικά πρόσωπα του 34χρονου θύματος, εισαγωγέα αυτοκινήτων στο Κορωπί, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, υποστηρίζουν ότι ο συγγενής τους προσφέρθηκε να μεταφέρει τον δικηγόρο στην Ερέτρια γιατί δεν οδηγούσε εκείνος. Υποστηρίζουν επίσης, ότι το χρέος του δράστη ήταν συνολικά 44.000 ευρώ, το οποίο ενώ δεν εξοφλούσε εμφανιζόταν να κάνει μεγάλη ζωή και να είναι συχνός επισκέπτης των καζίνο, δημιουργώντας επιπρόσθετα χρέη από αυτό το πάθος του.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε