Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ετοιμάζει την… επανεμφάνισή του ο Σώρρας – Θέλει να παραδοθεί η σύζυγός του!

Ετοιμάζει την… επανεμφάνισή του ο Σώρρας – Θέλει να παραδοθεί η σύζυγός του!

– Έτοιμη να παραδοθεί σύμφωνα με τον συνήγορό της η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα
– Άφαντος παραμένει ο ίδιος ο επικεφαλής της “Ελλήνων Συνέλευσις”
– “Εγκληματική” χαρακτηρίζουν την οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα, πρώην μέλη της
– Τον αδειάζει και ο υπαρχηγός του
– Δείτε βίντεο με δηλώσεις πρώην συνεργατών του για τον φυγόδικο “τρισεκατομμυριούχο”

Άφαντος παραμένει ο φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας, τον οποίο η Αστυνομία αναζητά εδώ και δύο εβδομάδες. Σύμφωνα πάντως με τον συνήγορο του, ο οποίος μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και το Live News, εντός των επόμενων ημερών, αναμένεται να παραδοθεί η σύζυγός του καθώς σύμφωνα με τον ίδιο “δεν έχει τίποτα να φοβηθεί”.

Ο συνήγορος του Αρτέμη Σώρρα, αποκάλυψε ακόμα πως επικοινωνεί γραπτώς με τον πελάτη του, ενώ σημείωσε πως “με γραπτή δήλωση που θα κατατεθεί ενώπιον του δικαστηρίου, θα δηλώνεται πως η σύζυγος δεν έχει καμία ανάμειξη και σχέση”.

Ο ίδιος, ο Β. Νουλεζάς σημείωσε πως έχει συμβουλεύσει την σύζυγο του Σώρρα, πως θα είναι προς το συμφέρον της και θα έχει ευμενέστερη ποινική μεταχείριση από το δικαστήριο αν εμφανιστεί στην αίτηση αναστολής.

Πρώην στέλεχος της Ελλήνων Συνέλευσις στην Καρδίτσα, μιλώντας στον Alpha, τόνισε:

“Στην πορεία διαπίστωσα, όταν δεν βγαίναμε και απευθύνθηκα στα κεντρικά μας είπαν ότι “εμείς δεν έχουμε να καλύψουμε τα δικά μας έξοδα” και τότε σταματήσαμε τη δράση μας. Τα χαρτιά, αυτά τα εξώδικα του Σώρρα, φαίνεται πως ήταν μπακαλόχαρτα… Δεν έχουν καμία ισχύ. Καταλήγω ότι η ηγεσία της Ελλήνων Συνέλευσις, είναι μια εγκληματική οργάνωση. Μας κοροϊδεψαν, τρέξαμε, βάλαμε λεφτά από την τσέπη μας…”

Στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, μίλησαν τόσο ο υπαρχηγός του Σώρρα, ο οποίος μοιάζει να τον αδειάζει όσο και ένα ακόμα πρώην στέλεχος της οργάνωσης.

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε